1. Valvonta- ja riistakamerat
  2. Reolink
  3. Reolink Go 4G langaton valvontakamera
Reolink Go 4G  langaton valvontakamera
Reolink Go 4G  langaton valvontakamera
Reolink Go 4G  langaton valvontakamera
Reolink Go 4G  langaton valvontakamera

Reolink Go 4G langaton valvontakamera

  • Säänkestävä langaton valvontakamera
  • Järeä ladattava akku 4G-yhteydellä

Reolink Go 4G -valvontakamera on langaton 4G-yhteydellä varustettu kamera, joka toimii kaikissa olosuhteissa, jopa kaatosateessa. Infrapunakameran ansiosta kamera kuvaa videot Full HD -tarkkuudella jopa hämärässä. Järeä 7800 mAh:n akku kestää ilman latausta viikkoja, jopa kuukausia.

Vesitiivis Reolink Go 4G -valvontakamera

Reolink Go 4G -valvontakamera sopii Suomen säähän. Vesitiiviinä sitä ei hetkauta sadekuurot tai sään vaihtelut. Akkukäyttöinen valvontakamera toimii täysin langattomasti. Asenna Reolink Go 4G -kameraan SIM-kortti ja voit käyttää kameraa sellaisissakin kohteissa, jonne on vaikea asentaa valvontakameraa. Et tarvitse edes langatonta nettiyhteyttä tai verkkovirtajohtoa.

Valvontakameran kuvaa Full HD -teräväpiirtotarkkuudella

Valvontakamera on yhteydessä vain tarvittaessa. Se aloittaa kuvauksen havaittuaan liikettä tai kuin otat etäyhteyden kameraan. Reolink Go 4G -valvontakamera kuvaa täydellä 1080p Full HD -laadulla ja jopa pimeässä, kiitos tehokkaan infrapunakameran.

Valvontakamera 4G-yhteydellä

Reolink App -sovelluksella otat valvontakameran käyttöön ja säädät kameran asetuksia. Samalla sovelluksella katsot reaaliaikaista videokuvaa sekä kameran kuvaamia tallenteita. Reolink Go 4G -kamera on yhteydessä 3G/4G-verkkoon ja kameran havaitessa liikettä, se lähettää ilmoituksen suoraan puhelimeesi tai sähköpostiisi. Valvontakameran kuvaa varten Reolink Go 4G -kamerassa on korttipaikka MicroSD-muistikortille.

6,90 €/kk
yhteensä 248,40 €sis. alv 24 %

Maksuaika

6,90 €/kk
36 kk
yhteensä 248,40 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.