1. Valvonta- ja riistakamerat
  2. Reolink
  3. Reolink Go 4G -valvontakamera ja Reolink Solar Panel -aurinkopaneeli
Reolink Go 4G -valvontakamera ja Reolink Solar Panel -aurinkopaneeli

Reolink Go 4G -valvontakamera ja Reolink Solar Panel -aurinkopaneeli

  • Valvontakamera ja aurinkopaneeli yhdessä
  • Taltioi Full HD -videot jopa hämärässä

Reolink Go 4G -valvontakamera on langaton, akkukäyttöinen ja jokasään kamera ulkokäyttöön. Kamera kuvaa 1080p Full HD -teräväpiirtotarkkuudella, jopa pimeässä. Mukana Reolink Solar Panel -aurinkopaneeli, joka varmistaa, että valvontakamerassa on virtaa tosipaikan tullen.

Reolink Go 4G -valvontakamera ja Reolink-aurinkopaneeli yhdessä

Sijoita valvontakamera mihin tahansa. Reolink Go 4G -valvontakamera ja Reolink Solar Panel -aurinkopaneeli tarjoavat huippuluokan valvontaratkaisun. Sijoita valvontakamera mihin tahansa. Mökille, kotiisi, toimistolle, riistakameraksi, veneen tai rakennustyömaan valvontaan. Tai omaksi lemmikkikameraksi.

Langaton valvontakamera pitkäkestoisella akulla

Langaton Reolink Go 4G -valvontakamera ei tarvitse virtajohtoja tai langatonta verkkoa, sillä valvontakamerassa on nopea 4G-yhteys ja Reolink-aurinkopaneeli pitää akut ladattuina. Eikä raikkaan harmaa marraskuu ole ongelma, sillä valvontakameran järeä 7800 mAh:n akku kestää ladattuna viikkoa, jopa kuukausia.

Katso Reolink Go -valvontakameran videot puhelimellasi

Valvontakamera ja -aurinkopaneeli ovat kuin suunniteltu Suomen säähän, sillä kummatkin ovat rakenteeltaan vesitiiviitä. Reolink Go 4G -valvontakamera näkee hämärässäkin jopa 10 metrin päähän, kiitos ihmissilmälle näkymättömän infrapunavalon.

Ota 4G-yhteys valvontakameraan

Valvontakamera herää havaittuaan liikettä tai kun otat yhteyttä kameraan. Liiketunnistuksesta syntyvä video tallennetaan MicroSD-muistikortille tai katso tallenne suoraan Reolink App -sovelluksella. Aseta valvontakameraan SIM-kortti ja saat Reolink Go 4G -kameraan nopean 4G-yhteyden. Hallinnoi kameraa ja kameran asetuksia suoraan Reolink App -sovelluksella.

Reolink-aurinkopaneeli varmistaa, että valvontakamerassa on virtaa

Reolink Solar Panel -aurinkopaneeli huolehtii, että Reolink-valvontakamerassasi on virtaa. Etenkin tosipaikan tullen. Sijoita vesisuojattu aurinkopaneeli kohti etelää tai lounasta, ja varmista ettei aurinkopaneeli jää varjoon.

7,90 €/kk
yhteensä 284,40 €sis. alv 24 %

Maksuaika

7,90 €/kk
36 kk
yhteensä 284,40 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.