1. Valvontakamerat
  2. Reolink
  3. Reolink Go PT 4G langaton valvontakamera
Reolink Go PT 4G langaton valvontakamera
Reolink Go PT 4G langaton valvontakamera
Reolink Go PT 4G langaton valvontakamera
Reolink Go PT 4G langaton valvontakamera

Reolink Go PT 4G langaton valvontakamera

  • Säänkestävä Full HD -valvontakamera
  • Langaton käyttö 4G-yhteydellä
  • Käänneltävissä etänä

Vaaka- ja pystysuunnassa kääntyvä, täysin langaton Reolink GO PT 4G -valvontakamera tuo helppouden ja mielenrauhan minkä tahansa ulkokohteen valvontaan.

Täysin langaton valvontakamera ulkokäyttöön

Kattoon, seinään tai vaikkapa puuhun kiinnitettävän Reolink GO PT 4G -valvontakameran asennus ja käyttö on äärimmäisen vaivatonta. Säänkestävä kamera on varustettu nano-SIM-korttipaikalla, jonka avulla sen hallinta onnistuu luotettavasti itsenäisen 4G-yhteyden avulla. Laitteen akku tarjoaa käyttöaikaa jopa kuukausiksi, sekä on yhteensopiva myös erikseen myytävän aurinkopaneelin kanssa.

Etänä liikuteltava kuvakulma Full HD -tarkkuudella

Reolink GO PT 4G -turvakamera sopii laajempienkin varastotilojen tai metsä-alueiden valvontaan, sillä sen 105° näkökenttä on liikuteltavissa etänä jopa 355° vaaka- ja 140° pystytasossa. Kätevällä Reolink -sovelluksella voit seurata puhelimellasi tai tietokoneellasi tarkkaa Full HD -videokuvaa suorana lähetyksenä sekä tallenteena. Kameraan on esiasennettu 16 Gt:n microSD-muistikortti, joten tallennuksen voi aloittaa heti.

Liikkeen tunnistava Reolink GO PT 4G langaton valvontakamera

Passiivisen infrapunatunnistuksen (PIR) ansiosta kamera havaitsee liikkeen jopa 10 metrin etäisyydeltä, ja kuvaamaan videota samalta etäisyydeltä myös hämärässä. Liikkeentunnistuksen aktivoituessa saat välittömästi ilmoituksen puhelimeesi, ja halutessasi kamera myös kuuluttaa kaiuttimestaan määrittelemäsi hälytysviestin. Kamerassa on myös mikrofoni, joten voit käydä sen välityksellä myös keskusteluja.

8,30 €/kk
yhteensä 298,80 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

8,30 €/kk
36 kk
yhteensä 298,80 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.