1. Pelikuulokkeet
  2. RIG
  3. RIG 700HD langattomat pelikuulokkeet
RIG 700HD langattomat pelikuulokkeet
RIG 700HD langattomat pelikuulokkeet
RIG 700HD langattomat pelikuulokkeet
RIG 700HD langattomat pelikuulokkeet

RIG 700HD langattomat pelikuulokkeet

  • Kevyet ja kestävät langattomat pelikuulokkeet
  • 12 tunnin akunkesto
  • Laaja yhteensopivuus

Langattomat RIG 700HD -pelikuulokkeet ovat erittäin kevyet ja kestävät. Säädä äänenvoimakkuutta, mikrofonia sekä pelin ja puheen välistä tasapainoa suoraan korvakupin säätimillä. Kuulokkeet tukevat Windows Sonic for Headphones -ääntä, joten pelit kuulostavat siltä kuin kehittäjät haluavat niiden kuulostavan.

Erittäin kevyet langattomat RIG 700HD -pelikuulokkeet

RIG 700HD -langattomat pelikuulokkeet ovat varustettu herkillä 40 mm:n kaiutinelementeillä ja matalien taajuuksien bassoputkilla, jotka takaavat vaikuttavan äänen. Ääntä eristävät, miellyttävät korvakupit lisäävät mukavuutta pitkiinkin pelisessioihin. Kuulokkeiden runko on rakenteeltaan joustava ja käytännössä rikkoontumaton.

Yhteensopivuus PC:lle, Macille, PS4:lle ja PS5:lle

Laajan yhteensopivuuden ansiosta RIG 700HD-pelikuulokkeet sopivat sekä PC- ja Mac-tietokoneille, sekä PlayStation 4- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille. Kuulokkeiden liittäminen eri laitteisiin onnistuu kätevästi langattomalla USB-sovittimella ja 2,4 GHz:n radiotaajuudella. Kuulokkeiden akunkesto yltää jopa 12 tuntiin langatonta ja viiveetöntä peliaikaa.

Mikrofonin ja äänenvoimakkuuden säätimet korvakupissa

RIG 700HD -kuulokkeiden korvakuppiin sijoitetut säätimet tekevät helpoksi mikrofonin sekä peli- että puheäänien voimakkuuksien muuttamisen pelaamisen aikana. Kuulokkeiden taustamelua vaimentava mikrofoni on myös mahdollista irrottaa tarpeen tullen.

69,00 €
norm. 119,00 €
Normaalihinta on edellisen 30 päivän alin hinta
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus