1. Robotti-imurit
  2. Roborock
  3. Roborock S5 Max -robottipölynimuri
Roborock S5 Max -robottipölynimuri, Musta

Roborock S5 Max -robottipölynimuri, Musta

  • Älykäs robotti-imuri
  • Moppaa myös lattiat
  • Siivoaa jopa 200 m2 lattiapinta-alan

Kauniin valkoinen Roborock S5 Max on älykäs robotti-imuri. Imuroi ja moppaa yhtä aikaa. Kiertää esteet ja siivoaa lattiapinnan itsenäisesti.

Älykäs Roborock S5 Max siivoaa silloin kun sinulle sopii

Tyylikäs Roborock S5 Max on kiekon muotoinen robottipölynimuri, joka käynnistyy nappia painamalla tai puhelimella ohjattuna. Voit ajastaa sen siivoamaan silloin kun sinulle parhaiten sopii. Hallinnoi ja seuraa Roborock S5 Max -imuria puhelinsovelluksella. Ajasta siivousajat, määritä rajat siivoukselle ja älykäs imuri pysyy pois jaloista. Tai ohjaa robotti-imuria Alexa-ääniohjauksella.

Tunnistaa eri lattiatyypit ja tekee todella puhdasta jälkeä

Väsymätön siivoja löytää lian, pölypallot, hiukset, roskat sekä lemmikkien karvat piiloistaan. 1350 kierrosta minuutissa pyörivä harja siivoaa roskat lattialta ja 15000 kierrosta minuutissa pyörivät moottorin siivekkeet imevät roskat rikkasäiliöön. Roborock S5 Max tunnistaa erilaiset lattiatyypit, mm. parketin, puulattian ja matot, ja muuttaa imutehoaan pinnan mukaan. HEPA-suodatin suodattaa 95 % poistoilmasta, joten kotisi pysyy puhtaana ja sisäilma raikkaana.  

Pesee samalla myös lattiat

Imuroinnin ohella Roborock S5 Max pesee lattiapinnat vedellä. Irrotettavan moppausliinan ja ison 290 ml vesisäiliön ansiosta Roborock siivoaa jopa 200 m2 lattiapinta-alan. Vesipesun kosteuden voit itse määrittää sopivaksi.

Roborock S5 Max ei eksy edes isommassa kodissa

Roborock S5 Max piirtää kartan ympäristöstään lasermittauksella sekä älykkään havainnoinnin avulla. Se tietää tarkasti sijaintinsa. Antiuriensa ansiosta se ei tipahda portaissa tai muilta reunoilta. Ketterä robotti-imuri ylittää jopa 2 cm kynnykset, matot ja muut esteet. Yhdellä latauksella Roborock S5 Max -imurin akku takaa jopa kolmen tunnin siivouksen.

13,86 €/kk
yhteensä 498,96 €sis. alv 24 %

Maksuaika

13,86 €/kk
36 kk
yhteensä 498,96 €

Väri

Musta

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä