Ryze Tello – Powered by DJI, Valkoinen
Ryze Tello – Powered by DJI, Valkoinen
Ryze Tello – Powered by DJI, Valkoinen
Ryze Tello – Powered by DJI, Valkoinen

Ryze Tello – Powered by DJI, Valkoinen

  • Kuvaa näyttävät videot
  • Lentoaika jopa 13 minuuttia
3,02 €/kk
yhteensä 108,72 €sis. alv 24 %

Maksuaika

3,02 €/kk
36 kk
yhteensä 108,72 €

Väri

Valkoinen

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä

Ryze Tello – Powered by DJI -minikopterilla lennät näyttävimmät lentotemppusi. Opettele lentämään ja opi ohjelmoimaan kopteria. Ryze Tello -kopteri taltioi upeat valokuvat sekä HD-videot, jotka jaat ystävillesi. Painoa vain 80 grammaa, mutta lentosäde 100 metriä ja lentoaika jopa 13 minuuttia.

Ryze Tello -kuvauskopteri ei kalpene isompien rinnalla

Älä anna pienen koon hämätä. Kämmenenkokoinen ja vain 80 grammaa kevyt Ryze Tello on pakattu täyteen huipputeknologiaa. 5 MP laajakulmakamerassa ja tarkassa HD-videokamerassa on elektroninen kuvanvakaaja, joten tallennat huipputason kuvat sekä videot. EZ Shots -sovelluksella kuvaat mm. 360-asteen videot tai Up & Away -kamera-ajot, ja jaat ne ystäviesi kanssa parilla napinpainalluksella.

Sopii ensimmäiseksi kuvauskopteriksi

DJI on yksi maailman johtavista kuvauskopterivalmistajista. Ryze Tello -minikopterilla on erittäin helppo lentää. Siinä on automaattinen lentoonlähtö ja laskeutuminen. Kopteri ilmoittaa akun tyhjenemisestä ja laskeutuu automaattisesti jos yhteys katkeaa.

Ohjelmoi omat temppusi Ryze Tello -kopteriin

Ohjaa Ryze Tello -kopteria puhelimella tai lennä kopterin mukana virtuaalilasit päässä. Ryze Tello taitaa näyttävät flippi-temput, joita voit tehdä sisällä ja ulkona. Ja mikä parasta: voit ohjelmoida Scratch-koodaustyökalun avulla Ryze Tello -kopteriin uusia temppuja.