Samsung Galaxy S10 128 Gt, Prism White
Samsung Galaxy S10 128 Gt, Prism White
Samsung Galaxy S10 128 Gt, Prism White
Samsung Galaxy S10 128 Gt, Prism White
Samsung Galaxy S10 128 Gt, Prism White
Samsung Galaxy S10 128 Gt, Prism White
Samsung Galaxy S10 128 Gt, Prism White
Samsung Galaxy S10 128 Gt, Prism White
Samsung Galaxy S10 128 Gt, Prism White
Samsung Galaxy S10 128 Gt, Prism White

Samsung Galaxy S10 128 Gt, Prism White

  • Elokuvamainen 6,1" näyttö
  • Huipputason tietoturva
  • Ammattilaistason kamerat
11,08 €/kk
yhteensä 398,88 €norm. 699,00 €sis. alv 24 %

Maksuaika

11,08 €/kk
36 kk
yhteensä 398,88 €

Muistin koko

Väri

Prism White

Laiteturva

Täydennä SquareTrade laiteturvalla

0,00 €/kk/1 kk

Jatkossa 6,90 €/kk, ei määräaikaa

  • Ilmainen toimitus ja palautus
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Pidennetty kolmen vuoden DNA Takuu

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus Postiin, 3-5 päivää.

Tuote noudettavissa 29 myymälästä

Samsung Galaxy S10 on uuden sukupolven mestariteos. Uraauurtava 6,1” Infinity-O -näyttö, näyttöön upotettu ultraäänisormenjälkilukija ja ammattilaistason monijärjestelmäkamera. Wireless PowerShare -ominaisuudella jaat langattomasti virtaa puhelimestasi. Galaxy S10 on täyden kympin puhelin.

Samsung Galaxy S10 vallankumouksellisella Infinity-O -näytöllä

Samsung Galaxy S10:n elokuvamainen näyttö mukautuu automaattisesti ympäristön valoon ja optimoi värisävyt dynaamisesti sisällön mukaan. Nauti valokuvista, videoista ja pelaamisesta todella todentuntuisesti. Löydät puhelimen selfiekameran näytön yläkulmasta ja koko 6,1 tuuman näyttö kattaa lähes koko puhelimen. Ei häiritseviä koloja tai painikkeita. Galaxy S10 on yhtä Super AMOLED-näyttöä!

Näyttöön upotettu sormenjälkilukija tarjoaa korkeimman tason turvallisuutta

Galaxy S10:n näyttöön on upotettu ultraääntä käyttävä sormenjälkilukija. Se varmistaa, että puhelimen sisältö on suojattu ja se tunnistaa sormenjälkesi, vaikka sormesi tai näyttö olisi kostea tai likainen. Eikä suora auringonvalo, kosteus ja muuttuva lämpötila haittaa tunnistautumista, joten kaikki tärkeä on aina saatavilla vain sinun sormenjälkesi takana.

Wireless PowerShare – Galaxy S10:stä virtaa vaikka jaettavaksi

Langattoman latauksen lisäksi Samsung Galaxy S10 toimii myös langattomana laturina. Samalla kun lataat Galaxy S10 -puhelintasi, lataat myös Samsung-älykellosi, Galaxy Buds -nappikuulokkeet tai vaikka kaverisi puhelinta. Hädässä ystävä – ja Samsungin Wireless PowerShare – tunnetaan.

Kolmoiskameralla ammattilaistason valokuvaamista

Kolmoiskameralla taltioit valokuvia, jotka ovat aiemmin onnistuneet vain järkkäreillä. Säädä kuvien syväterävyyttä ja korostat kuvattavaa kohdetta. Kolmella objektiivilla tallennat muistosi upeasti: 123° laajakulmalla kuviisi mahtuu koko kaveriporukka ja upea tausta. Kaksinkertaisella optisella zoomilla pääset lähemmäksi kohdetta. Kahdella aukkoasetuksella kamera muokkautuu valaistukseen ihmissilmän tavoin. Kameran alhaisin aukkoarvo on peräti F/1.5, joten taltioit terävät kuvat heikossakin valaistuksessa.

Vakaampia videoita, parempaa värientoistoa ja uuden sukupolven kuvaterävyys

Dual Pixel -tekniikan ansiosta automaattitarkennus toimii nopeammin ja kameran kennoa käytetään tehokkaammin. Videoistasi tulee vakaampia ja värien toisto on dynaamisempaa HDR10+ -teknologian ansiosta. Älykäs kuvankäsittely, automaattinen kohteen tunnistus ja älykäs kuvausavustaja tuovat uusia ulottuvuuksia entistä tarkempaan, upeampaan ja ammattimaisempaan kuvaukseen.

Galaxy S10:ssä on ohuempi muoto, mutta isompi akku

Samsung Galaxy S10 on edeltäjiään kevyempi ja ohuempi, mutta sen akku ja tehot ovat entistä suurempia. Puhelin osaa mukautua päivärytmiisi siten, että se sulkee käyttämättä jääneet sovellukset ja toiminnot taustalla. Akku kestää pidempään, sillä puhelin säästää virtaa automaattisesti. Samsung Galaxy S10 oppii käyttäjästään ja Galaxy S10 vain paranee käytössä.

Haluatko siirtää tiedot kätevästi vanhasta puhelimesta uuteen?
Katso ohjeet tietojensiirtoon