Samsung Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Tab S4

  • Valmiina työntekoon, leffailtaan ja pelaamiseen
  • Koko perheen tabletti on kotisi uusi keskipiste
699,00 €
sis. alv 24 %
699,00 €

Laiteturva

Täydennä SquareTrade laiteturvalla

0,00 €/kk/1 kk

Jatkossa 9,90 €/kk, ei määräaikaa

  • Ilmainen toimitus ja palautus
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Pidennetty kolmen vuoden DNA Takuu

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus Postiin, 3-5 päivää.

Samsung Galaxy Tab S4 on monipuolinen viihdelaite, tehokas työkone ja kotisi keskipiste. 10,5” sAMOLED-näyttö ja neljä AKG-kaiutinta. Monipuolisella S Pen -kynällä kirjoitat muistiot näytön ollessa suljettuna. Tab S4 on myös digitaalinen ilmoitustaulu, koko perheen tabletti ja kotisi uusi sydän.

Samsung Galaxy Tab S4 on kannettava leffateatteri

Ota Samsung Galaxy Tab S4 käteesi ja huomaat tyylikkään lasisen ja metallisen muotoilun. Huipputerävä 10,5 tuuman sAMOLED-näyttö ulottuu tabletin reunoihin asti ja toistaa kuvan kirkkaana. Näyttävä 16:10 -kuvasuhde, neljä AKG-kaiutinta sekä Dolby Atmos surround -äänentoisto maksimoi leffaelämyksesi.

Virtaa koko työpäiväksi

Galaxy Tab S4 on paljon muutakin. Samsung Galaxy Tab S4 on todellinen työjuhta, jota käytät tietokoneen tavoin: löydä tehtäväpalkki työpöydältäsi, pidä useita ikkunoita samaan aikaan auki, vedä-ja-pudota tiedostoja sähköpostiisi. 7300 mAh:n akku tarjoaa virtaa netin selaukseen 10 tuntia tai videokatselua jopa 16 tuntia. Pikaladattavan akun täytät noin 3 tunnissa.

Kirjaudu katseellasi turvallisesti sisään

Samsung Galaxy Tab S4 -tabletissa voi olla jopa 8 eri käyttäjätiliä, joihin tallennat some-palveluiden kirjautumistiedot ja salasanat. Kids Mode tarjoaa hauskaa ja kehittävää sisältöä perheen pienimmille, kun pidät silmällä heidän tabletin käyttöä. Kirjaudu profiiliisi iiris- ja kasvojentunnistuksella tai koodilla.

Monipuolinen S Pen -kynä

Kerro se piirtäen. Samsung Galaxy Tab S4:n S Pen -kynä vapauttaa luovuutesi. Kuvita omat ajatuksesi ja muistiinpanosi, kirjoita ideasi suoraan suljettuna olevaan näyttöön. Kynän kärki on vain 0,7 mm ohut, joten voit kirjoittaa, piirtää ja kuvittaa todella tarkasti. S Pen -kynällä käännät tekstiä kielestä toiseen ja tallennat leikkeet. Hämmästyt nopeasti, kuinka monipuolinen kynä on.