1. Soundbarit
  2. Samsung
  3. Samsung HW-Q710B Soundbar
Samsung HW-Q710B Soundbar
Samsung HW-Q710B Soundbar
Samsung HW-Q710B Soundbar
Samsung HW-Q710B Soundbar
Samsung HW-Q710B Soundbar
Samsung HW-Q710B Soundbar
Samsung HW-Q710B Soundbar
Samsung HW-Q710B Soundbar

Samsung HW-Q710B Soundbar

  • WiFi-valmiudella varustettu soundbar
  • Koe leffateatterimainen 3D-tilatilaääni
  • Langaton Dolby Atmos -yhteys

Samsung HW-Q710B Soundbar on WiFi-yhteydellä varusterttu soundbar, jonka ympäröivä tilaääni luo elokuvateatterimaisen tunnelman. HW-Q710B on myös langattomalla Dolby Atmos -yhteydellä varustettu soundbar, joka luo kolmiulotteisen äänen langattomasti television ja soundbarin välillä.

Samsung HW-Q710B Soundbar langattomalla Dolby Atmos -äänentoistolla

Dolby Atmos -ääniformaatti on nyt ensimmäistä kertaa käytettävissä langattomasti Samsung-soundbarissa. Koe Samsung HW-Q710B Soundbarilla vaikuttava Dolby Atmos -sisällön 3D-äänen ja soundbarin synergiavaikutus – ilman johtoja. Langaton yhteys toimii vuoden 2022 Samsung TV-mallien kanssa.

Leffateatterimainen 3.1.2 -kanavainen tilaääni

Ylöspäin suunnatut kaiuttimet tuottavat mukaansatempaavan äänen, joka ympäröi kuulijansa. Täydennä televisiotasi upeasti ja uppoudu tapahtumiin, kun ympärilläsi on elävä ääniympäristö upealla 3.1.2 -kanavaisella äänentoistolla.

Ääni mukautetaan huoneen akustiikan mukaan

SpaceFit Sound mukautuu tilan akustiikan mukaisesti. Se tarjoaa selkeän ja ympäröivän äänen tilaan sopivaksi. Samsung HW-Q710B Soundbar analysoi huoneen automaattisesti ja kalibroi äänikentän huoneeseen sopivaksi.

Q-Symphony Soundbar ja TV – täydelliset yhdessä

Samsung HW-Q710B Soundbar synkronoituu Samsung-televisioiden kanssa yhdistäen soundbarin ja television kaiuttimet yhdeksi kokonaisuudeksi, luoden entistäkin vaikuttavamman äänielämyksen. Ääntä parannetaan sen kulkiessa eteen, sivuille ja ylös suunnattujen kaiuttimien sekä TV:n kaiuttimien kautta. Akustiset elämykset nousevat aivan uudelle tasolle. Q-Symphony toimii vuoden 2021 ja sitä uudemmilla Samsung-televisoilla.

Ohjaa Samsung HW-Q710B Soundbaria Samsung TV:n kaukosäätimellä

Vähemmän johtoja ja kaukosäätimiä, enemmän ääntä. Liitä HW-Q710B Soundbar Samsung-televisioon ja hallitset soundbarin toimintoja, kuten virran katkaisua, äänenvoimakkuutta ja äänitilan valintoja Samsung TV:n kaukosäätimellä.

11,08 €/kk
Yhteensä 398,88 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus