1. Soundbarit
  2. Samsung
  3. Samsung HW-Q76T Atmos Soundbar
Samsung HW-Q76T Atmos Soundbar
Samsung HW-Q76T Atmos Soundbar
Samsung HW-Q76T Atmos Soundbar
Samsung HW-Q76T Atmos Soundbar

Samsung HW-Q76T Atmos Soundbar

  • Täydentää TV-nautintosi
  • Dolby Atmos ja DTS:X
  • Uppoudu monikanavaiseen äänentoistoon

Samsung HW-Q76T Atmos Soundbar synkronoituu Samsung-televisiosi kanssa. Lopputuloksena uskomaton katsomis- ja äänielämys. Tämä on koettava itse.

Samsung HW-Q76T Atmos Soundbar ympäröi sinut äänellä

Koe syvä ja ympäröivä ääni. Dolby Atmos- ja DTS:X -teknologioiden ansiosta koet äänentoiston ympärilläsi. Aivan kuten todellisuudessakin. Samsung HW-Q76T Atmos Soundbar parantaa televisiosi äänentoistoa ja yhdistää TV:n kaiuttimet tukemaan soundbaria. Akustiset elämykset nousevat uudelle tasolle.

Upea 3.1.2 -kanavainen äänentoisto

Kolme kanavaa eteen, yksi subwoofer-kanava ja kaksi ylöspäin suunnattua kanavaa. Tällä kombinaatiolla luodaan vaikuttavia äänielämyksiä. Atmos Soundbar analysoi äänisignaalin ja toistaa jokaiseen kohtaukseen optimoidun äänen. Tämä selkeyttää puheääntä alhaisellakin äänenvoimakkuudella ja dialogin seuraaminen on miellyttävää.

Nauti leffat HDR10+ -äänenlaadulla

Toista Samsung Atmos Soundbarilla HDR10+ -tasoista sisältöä ja nautit häviöttömästä sekä vivahteikkaasta äänestä HDR10+ -tasoisena. Juuri sellaisina kuin äänien pitää kuulostaa. Äänestä, joka on yhtä upeaa kuin televisiosi kuvanlaatu.

Samsung Atmos Soundbarilla kuulet paremmin ja pelaat paremmin

Valmistaudu pelikokemukseen, joka vie sinut mukanaan. Samsung Atmos Soundbarin subwoofer tehostaa pelikohtauksia ja ylöspäin suunnatut kaiuttimet tuottavat upean surround-äänen. Soundbarissa on valmius myös langattomille kaiuttimille, joten täydennät kotiisi todellisen tilaäänentoiston.

19,40 €/kk
yhteensä 698,40 €sis. alv 24 %

Maksuaika

19,40 €/kk
36 kk
yhteensä 698,40 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.