Pinkit päivät 9.-22.5. Katso laitetarjoukset!
  1. Soundbarit
  2. Samsung
  3. Samsung HW-Q810A Soundbar
Samsung HW-Q810A Soundbar
Samsung HW-Q810A Soundbar
Samsung HW-Q810A Soundbar
Samsung HW-Q810A Soundbar
Samsung HW-Q810A Soundbar
Samsung HW-Q810A Soundbar
Samsung HW-Q810A Soundbar
Samsung HW-Q810A Soundbar

Samsung HW-Q810A Soundbar

  • Todellisen tuntuinen, syvä ja ympäröivä äänielämys
  • Täydentää Samsung-TV:si
  • Dolby Atmos- ja DTS:X -tekniikat

Samsung HW-Q810A Soundbar täydentää Samsung-televisiosi todellisella äänielämyksellä. Aidolla 3.1.2-kanavaisella äänellä kuulet kaiken ympärilläsi, ja ylläsi.

Syvä ja eläväinen ääni joka puolelta

Uppoudu vaikuttavaan äänimaailmaan Samsung HW-Q810A Soundbarin aidolla 3.1.2-kanavaisella äänentoistolla. Pääkaiuttimen kolme eteen- ja kaksi ylöspäin suunnattua kanavaa, sekä erillisen 8” subwoofer-kaiuttimen matalia ääniä tehostava kanava luovat äänielämyksen, joka kuuluu todenmukaisesti sekä edessä, sivuilla ja ylläsi. Dolby Atmos- ja DTS:X-tekniikoilla saat kaiken irti niitä tukevista elokuvista, ja muista sisällöistä.

HW-Q810A Soundbar täydentää Samsung-televisiosi

Liitä soundbar vuosimallia ’21 olevaan Samsungin TV:hen, ja pääset nauttimaan Q-Symphony -ominaisuudesta, joka ottaa älykkäästi myös television kaiuttimet osaksi ympäröivää äänentoistoa. Mikäli omistat Samsungin vuoden 2021 SpaceFit Sound -toimintoa tukevan television, saadaan myös soundbarin ääni hienosäädettyä automaattisesti television asennustavan ja huoneakustiikan mukaan. Asetuksia ei tarvitse myöskään säätää erikseen, kun haluat pelata pelejä. Soundbar osaa siirtyä automaattisesti pelaamiseen optimoituun äänitilaan silloin, kun käynnistät pelin.

Musiikkia helposti ja langattomasti

Samsung HW-Q810A Soundbarilla nautit musiikista upealla äänenlaadulla ja langattoman helposti. Tap Sound -ominaisuuden ansiosta siirrät äänen puhelimesta soundbariin kevyesti napauttamalla. Apple AirPlay 2 -tuki puolestaan mahdollistaa saumattoman käytön iPhonen, iPadin ja Mac-tietokoneen kanssa.

Selkeät äänet jokaisessa kohtauksessa

Adaptive Sound -toiminto huolehtii automaattisesti, että äänet kuulostavat hyvältä erityyppisissä kohtauksissa. Ominaisuuden ansiosta ruudulla tapahtuvat keskustelut erottuvat selkeinä myös vähäiselläkin äänenvoimakkuudella. Keskustelujen punainen lanka pysyy hallussa myös taustamelusta huolimatta, sillä Active Voice Amplifier -tekniikka eristää ja vahvistaa puheäänet kaikissa kohdissa.

13,86 €/kk
yhteensä 498,96 €norm. 899,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

13,86 €/kk
36 kk
yhteensä 498,96 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.