1. Soundbarit
  2. Samsung
  3. Samsung HW-Q935B Soundbar
Samsung HW-Q935B Soundbar
Samsung HW-Q935B Soundbar
Samsung HW-Q935B Soundbar
Samsung HW-Q935B Soundbar
Samsung HW-Q935B Soundbar
Samsung HW-Q935B Soundbar
Samsung HW-Q935B Soundbar
Samsung HW-Q935B Soundbar
Samsung HW-Q935B Soundbar
Samsung HW-Q935B Soundbar

Samsung HW-Q935B Soundbar

  • Kompakti soundbar-järjestelmä upeisiin äänielämyksiin
  • Aito 9.1.4-kanavainen tilaääni
  • Langaton Dolby Atmos -yhteys

Samsung HW-Q935B Soundbar on laadukas ja kompakti äänijärjestelmä, jonka parissa nautit vaikuttavista elokuvateatterimaisista kuunteluelämyksistä rennosti kotisohvan perukoilta. Aito 9.1.4-kanavainen äänentoisto mahdollistaa huoneen täyttävän, monesta suunnasta tulevan tasapainoisen äänen, joka tempaa mukaansa täysin uudella tavalla elokuvien, sarjojen, pelien ja musiikin pariin. HW-Q935B on myös maailman ensimmäinen soundbar, joka tukee langatonta Dolby Atmos -ääniyhteyttä TV:hen.

Samsung HW-Q935B Soundbar aidolla 9.1.4-kanavaisella äänellä

Täydellinen kumppani QLED-televisiollesi. Anna HW-Q935B Soundbarin ympäröidä sinut monesta suunnasta tulevalla äänellään, joka kattaa yhdeksän kanavaa, yksi subwoofer-kanava ja neljä ylöspäin suunnattua kanavaa. Erilliset takakaiuttimet suuntaavat äänen heijastumaan katosta, joka lisää surround-äänielämykseen entistä enemmän tilantuntua.

Maailman ensimmäinen soundbar langattomalla Dolby Atmos -ääniyhteydellä

Koe ympäröivä, kolmiulotteinen Dolby Atmos -ääni nyt langattomalla yhteydellä television ja soundbarin välillä. Samsung HW-Q935B on maailman ensimmäinen soundbar, joka on varustettu sisäänrakennetulla langattomalla Dolby Atmos -yhteydellä. Edistyksellisen tekniikan ansiosta yhdistät vuoden 2022 (tai uudemman) Samsung-televisiosi WiFi-yhteyden avulla täysin langattomasti soundbariin.

Q-Symphony luo entistä suurempia äänielämyksiä

HW-Q935B Soundbar synkronoituu yhteensopivan Samsung-televisiosi kanssa luoden ympäröivän äänen. Ääntä parannetaan sen kulkiessa eteen, sivuille ja ylös suunnattujen kaiuttimien sekä television kaiuttimen ja sivukaiutinten kautta. Akustiset elämykset nousevat aivan uudelle tasolle TV:n kaiuttimien toimiessa yhteistyössä soundbarin kanssa.

SpaceFit Sound hienosäätää äänen huoneen mukaan

Ihanteellinen ääni huoneeseen kuin huoneeseen. Älykäs SpaceFit Sound -ominaisuus tarjoaa selkeää ja ympäröivää ääntä mukauttaen sen sopimaan kuuntelutilan mukaiseksi. Soundbar-järjestelmän siirtäminen huoneesta toiseen onnistuu vaivatta, sillä se osaa analysoida tilan automaattisesti ja kalibroida äänikentän täydellisesti huoneeseen sopivaksi.

36,08 €/kk
Yhteensä 1 298,88 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja