1. Näytöt
  2. Samsung
  3. Samsung Odyssey G9 49” -kaareva pelinäyttö
Samsung Odyssey G9 49” -kaareva pelinäyttö
Samsung Odyssey G9 49” -kaareva pelinäyttö
Samsung Odyssey G9 49” -kaareva pelinäyttö
Samsung Odyssey G9 49” -kaareva pelinäyttö
Samsung Odyssey G9 49” -kaareva pelinäyttö
Samsung Odyssey G9 49” -kaareva pelinäyttö
uutuus

Samsung Odyssey G9 49” -kaareva pelinäyttö

  • Ultralaaja QLED-pelinäyttö 1000R-kaarevuudella
  • Upea Dual QHD -tarkkuus
  • Realistiset HDR1000-sävyt

Samsung Odyssey G9 49” -kaareva pelinäyttö vie pelikokemuksen ennennäkemättömälle tasolle. Ultralaajan näytön 1000R-kaarevuus täyttää koko ääreisnäkökentän ja tempaa mukaansa pelitapahtumien keskipisteeseen. QLED-paneeli takaa upean kirkkaan kuvan huipputerävällä DQHD-tarkkuudella. HDR1000-kuvatekniikka näyttää sävyt todenmukaisen syvinä. G-Sync-yhteensopivuus varmistaa saumattoman yhteyden näytönohjaimeen. Viiveetön 144 Hz:n virkistystaajuus takaa huippusulavan liikkeen. 1 ms:n vasteaika pitää reaktionopeutesi aina vastustajien edellä. Tunnelman viimeistelee muokattava Infinity Core Lighting -valaisu.

Koko näkökentän täyttävä 1000R-kaarevuus

Koe pelien maailman entistäkin todentuntuisemmin. Samsung Odyssey G9 vie pelaamisen uudelle tasolle koko ääreisnäkökentän täyttävällä 49-tuumaisella 1000R-kaarevalla super-ultralaajalla katselukokemuksellaan.

Eloisa ja yksityiskohtainen QLED-kuvanlaatu

Nauti ainutlaatuisen yksityiskohtaisista pelimaisemista. Odyssey G9 on varustettu laadukkaalla QLED-kuvapaneelilla, jonka kirkkaat ja todenmukaiset sävyt tekevät kuvasta terävän sekä eläväisen. HDR1000-tekniikka tekee tummista kohdista tummempia ja kirkkaista kirkkaampia. HDR10+ puolestaan optimoi kirkkauden ja kontrastin, tuoden pelinäkymät eteesi juuri siten kuin pelinkehittäjät ovat tarkoittaneet.

G-Sync-yhteensopiva Samsung Odyssey G9 49” -kaareva pelinäyttö

Käyttäessäsi Samsung Odyssey G9 -pelinäyttöä Nvidia G-Sync- tai AMD FreeSync Premium -yhteensopivan näytönohjaimen kanssa, saat upeista peligrafiikoista kaiken irti. G-Sync-teknologia pitää grafiikkasuorittimen ja näyttöpaneelin synkronoituna, jotta nykiminen, viiveet ja pätkiminen eivät häiritse pelinautintoa. AMD FreeSync Premium Pro -teknologia puolestaan säilyttää vakauden nopealiikkeisissä ja vaativissa grafiikoissa, tarjoten kilpailuedun pelaamiseen.

Kahta vierekkäistä QHD-näyttöä vastaava Dual QHD -tarkkuus

Super-ultralaajan Samsung Odyssey G9:n 49-tuumainen DQHD-näyttö vastaa leveydeltään peräti kahta rinnakkain asetettua QHD-näyttöä. Se mahdollistaa äärimmäisen yksityiskohtaiset ja tarkat kuvat. 32:9-kuvasuhteen ansiosta voit pitää pelit käynnissä myös silloin, kun tarvitse tietokonettasi muuhun käyttöön. Voit avata useita ikkunoita kerralla ja siirtyä helposti sovellusten ja pelimaailmojen välillä.

144 Hz:n virkistystaajuus ja 1 ms:n vasteaika takaavat sulavan grafiikan ja nopeat reaktiot

Kaarevalla Samsung Odyssey G5 -pelinäytöllä nautit peligrafiikasta 144 Hz:n virkistystaajuudella, joka takaa viiveettömyyden ja kuvan terävyyden myös silloin, kun näytöllä tapahtuu paljon ja huippunopeasti. Yhden millisekunnin vasteaika puolestaan mahdollistaa salamannopean reagoinnin pelitapahtumiin, jotta pystyt yllättämään kilpailijasi välittömästi.

Näyttävä Infinity Core Lighting Design -valaistus

Tyylikkään Infinity Core Lighting Designin viisi eri valaistustilaa lisäävät väriä ja tunnelmaa pelikokemukseen. Voit käyttää oletusarvoista jäänsinistä, sekä halutessasi muuttaa väriä yksinkertaisella RGB-koodilla. Säädettävän jalustan ansiosta voit kääntää, kallistaa ja nostaa tai laskea näytön korkeutta, kunnes olet löytänyt mieluisimman asennon.

41,62 €/kk
yhteensä 1 498,32 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

41,62 €/kk
36 kk
yhteensä 1 498,32 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja