1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Curved -näytönsuojalasi Huawei P30 Pro -puhelimelle
Screenor Curved -näytönsuojalasi Huawei P30 Pro -puhelimelle
löytöhinta

Screenor Curved -näytönsuojalasi Huawei P30 Pro -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi suojaa reunoja myöten
  • Jopa 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
12,00 €
sis. alv 24 %
12,00 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 8 myymälästä

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor Curved -näytönsuojalasi suojaa Huawei P30 Pro -puhelintasi putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Tempered -suojalasi sopii yksi yhteen Huawei P30 Pron näytön kanssa.

Näytönsuojalasi Huawei P30 Pro -mallille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Curved -suojalasi sopii yksi yhteen Huawei P30 Pro -mallin näytön kanssa. Näytönsuojalasi kiinnittyy tarraliuskoillaan tiukasti puhelimen näytön reunoilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Näytönsuojalasi on nimensä mukaisesti kaareva ja siinä on musta reunuspainatus, joka täydentää puhelintasi ja suojaa puhelimen näyttöä myös sivulta, huomaamattomasti.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.