1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Curved -näytönsuojalasi Nokia 6.2/Nokia 7.2 -puhelimelle
Screenor Curved -näytönsuojalasi Nokia 6.2/Nokia 7.2 -puhelimelle
löytöhinta

Screenor Curved -näytönsuojalasi Nokia 6.2/Nokia 7.2 -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi suojaa reunoja myöten
  • Jopa 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
9,00 €
sis. alv 24 %
9,00 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 22 myymälästä

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor Curved -näytönsuojalasi suojaa Nokia 6.2 ja Nokia 7.2 -puhelintasi putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Tempered -suojalasi sopii yksi yhteen puhelimen näytön kanssa.

Näytönsuojalasi Nokia 6.2 ja Nokia 7.2 -mallille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Curved -suojalasi sopii yksi yhteen Nokia 6.2 ja Nokia 7.2 -mallin näytön kanssa. Näytönsuojalasi kiinnittyy tarraliuskoillaan tiukasti puhelimen näytön reunoilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Näytönsuojalasi on nimensä mukaisesti kaareva ja siinä on musta reunuspainatus, joka täydentää puhelintasi ja suojaa puhelimen näyttöä myös sivulta, huomaamattomasti.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Curved -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.