1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Curved -näytönsuojalasi OnePlus 9 Pro -puhelimelle
Screenor Curved -näytönsuojalasi OnePlus 9 Pro -puhelimelle

Screenor Curved -näytönsuojalasi OnePlus 9 Pro -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi
  • 9 kertaa lasia kovempaa
  • OnePlus 9 Pro -puhelimelle

Iskunkestävä Screenor Curved -näytönsuojalasi OnePlus 9 Pro -puhelimelle. Erikoisvalmistettu suojalasi suojaa näyttöä iskuilta ja naarmuilta.

Näytönsuojalasi OnePlus 9 Pro -puhelimelle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Curved -suojalasi sopii yksi yhteen OnePlus 9 Pron näytön kanssa. Näytönsuojalasi kiinnittyy tarraliuskoillaan tiukasti puhelimen näytön reunoilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Näytönsuojalasi on nimensä mukaisesti kaareva ja siinä on musta reunuspainatus, joka täydentää puhelintasi ja suojaa puhelimen näyttöä myös sivulta, huomaamattomasti.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa. Huom! Valmistaja ei suosittele kaarevaa näytönsuojalasia käytettäväksi puhelimen suojakuoren kanssa, sillä suojakuori saattaa rikkoa Screenor Curved -näytönsuojalasin.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta

29,00 €
sis. alv 24 %
29,00 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Tuote noudettavissa 18 myymälästä

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja