1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Curved -näytönsuojalasi Samsung Galaxy Note20 -puhelimelle
Screenor Curved -näytönsuojalasi Samsung Galaxy Note20 -puhelimelle

Screenor Curved -näytönsuojalasi Samsung Galaxy Note20 -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi suojaa reunoja myöten
  • Jopa 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
29,00 €
sis. alv 24 %
29,00 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 38 myymälästä

Panssarilasista valmistettu Screenor Curved -näytönsuojalasi suojaa Samsung Galaxy Note20 -puhelimesi näyttöä putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan.

Näytönsuojalasi Samsung Galaxy Note20 -mallille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Curved -suojalasi sopii yksi yhteen Galaxy Note20:n näytön kanssa. Näytönsuojalasi kiinnittyy tarraliuskoillaan tiukasti puhelimen näytön reunoilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Näytönsuojalasi on nimensä mukaisesti kaareva ja siinä on musta reunuspainatus, joka täydentää puhelintasi ja suojaa puhelimen näyttöä myös sivulta, huomaamattomasti.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Curved -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.