1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Curved -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimelle
Screenor Curved -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimelle

Screenor Curved -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi suojaa reunoja myöten
  • Jopa 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
29,00 €
sis. alv 24 %
29,00 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 28 myymälästä

Iskunkestävä Screenor Curved -näytönsuojalasi Samsung Galaxy S20 Ultralle. Erikoisvalmistettu suojalasi suojaa näyttöä iskuilta ja naarmuilta.

Näytönsuojalasi Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimelle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Curved -suojalasi sopii yksi yhteen Samsung Galaxy S20 Ultran näytön kanssa. Näytönsuojalasi kiinnittyy tarraliuskoillaan tiukasti puhelimen näytön reunoilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Näytönsuojalasi on nimensä mukaisesti kaareva ja siinä on musta reunuspainatus, joka täydentää puhelintasi ja suojaa puhelimen näyttöä myös sivulta, huomaamattomasti.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa. Huom! Valmista ei suosittele kaarevaa näytönsuojalasia käytettäväksi puhelimen suojakuoren kanssa, sillä suojakuori saattaa rikkoa Screenor Curved -näytönsuojalasin.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Curved -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.