1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Honor 50 -puhelimelle 
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Honor 50 -puhelimelle 

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Honor 50 -puhelimelle 

  • Karkaistu panssarilasi
  • 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
  • Honor 50 -mallille

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Honor 50 -puhelimelle. Suojaa puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten. 

Full Cover -näytönsuojalasi Honor 50 -puhelimelle 

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen Honor 50:n näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan. 

Helppo asentaa 

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra. 

9 kertaa lasia kovempaa 

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa. 

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu 

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta

29,00 €
sis. alv 24 %
29,00 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 58 myymälästä