Pinkit päivät 9.-22.5. Katso laitetarjoukset!
  1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Motorola Moto G10/G30/G50 -puhelimelle
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Motorola Moto G10/G30/G50 -puhelimelle

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Motorola Moto G10/G30/G50 -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi
  • 9 kertaa lasia kovempaa
  • Motorola Moto G10/G30/G50 -malleille

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Motorola Moto G10/G30G50 -malleille. Suojaa näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten.

Full Cover -näytönsuojalasi Motorola Moto G10/G30/G50 -malleille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen niin Motorolan Moto G10-, Moto G30- kuin Moto G50 -mallien näytön kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta

29,00 €
sis. alv 24 %
29,00 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote noudettavissa 28 myymälästä