1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy A71 -puhelimelle
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy A71 -puhelimelle

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy A71 -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi suojaa reunoja myöten
  • Jopa 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
29,00 €
sis. alv 24 %
29,00 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 46 myymälästä

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi suojaa Samsung Galaxy A71 -puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta.

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Galaxy A71 -puhelimelle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen Samsung Galaxy A71:n näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivulta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Näytönsuojalasi on helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -suojalasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja lasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta kehys. Paketissa on mukana suomenkieliset ohjeet, tarvittavat puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista näytönsuojalasi saattaa hajota, mutta rikkoutuessaan lasi jää levyksi, joka on helppo irrottaa.

Screenor-suojalaseilla 3 kuukauden laatutakuu

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on kolmen kuukauden laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoutumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.