1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy Note10 Lite -puhelimelle
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy Note10 Lite -puhelimelle
löytöhinta

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy Note10 Lite -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi suojaa reunoja myöten
  • Jopa 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
9,00 €
sis. alv 24 %
9,00 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 17 myymälästä

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Iskunkestävä Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Galaxy Note10 Litelle. Suojaa näyttöä iskuilta ja naarmuilta.

Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy Note10 Litelle

Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen Samsung Galaxy Note10 Liten näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.