1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy Tab A7 -tabletille
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy Tab A7 -tabletille

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy Tab A7 -tabletille

  • Karkaistu panssarilasi
  • Suojaa reunoja myöten
  • 9 kertaa lasia kovempaa

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy Tab A7:lle. Suojaa näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten.

Full Cover -näytönsuojalasi Samsung Galaxy Tab A7 -tabletille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen Galaxy Tab A7:n näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko laitteen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on tabletin mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

29,00 €
sis. alv 24 %
29,00 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Tuote löytyy 3 myymälästä