1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Xiaomi Mi 10 Lite -puhelimelle
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Xiaomi Mi 10 Lite -puhelimelle

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Xiaomi Mi 10 Lite -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi
  • Suojaa reunoja myöten
  • 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
29,00 €
sis. alv 24 %
29,00 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 48 myymälästä

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Xiaomi Mi 10 Lite -puhelimelle. Suojaa näyttöä iskuja ja naarmuja vastaan.

Full Cover -näytönsuojalasi Xiaomi Mi 10 Lite -puhelimelle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen Xiaomi Mi 10 Liten näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.