Alepäivät 18.6.-4.7
  1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor-näytönsuojalasi Apple iPad Pro 11 -tabletille
Screenor-näytönsuojalasi Apple iPad Pro 11 -tabletille

Screenor-näytönsuojalasi Apple iPad Pro 11 -tabletille

  • Karkaistu panssarilasi
  • Jopa 9 kertaa kestävämpi kuin lasi
29,00 €
sis. alv 24 %
29,00 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor-näytönsuojalasi suojaa Apple iPad Pro 11 -tabletin näyttöä putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Tempered -suojalasi sopii yksi yhteen Apple iPad Pro -tabletin näytön kanssa.

Näytönsuojalasi Apple iPad Pro 11 -tabletille

Huomaamaton Screenor-näytönsuojalasi suojaa puhelimesi näyttöä naarmuilta ja iskuilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.