1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor-näytönsuojalasi Huawei P Smart 2019/Honor 10 Lite -puhelimelle
Screenor-näytönsuojalasi Huawei P Smart 2019/Honor 10 Lite -puhelimelle
löytöhinta

Screenor-näytönsuojalasi Huawei P Smart 2019/Honor 10 Lite -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi
  • Jopa 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
5,00 €
sis. alv 24 %
5,00 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor-näytönsuojalasi suojaa Huawei P Smart 2019/Honor 10 Lite -puhelintasi putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Tempered -suojalasi sopii yksi yhteen puhelimien näytön kanssa.

Näytönsuojalasi Huawei P Smart 2019 / Honor 10 Lite -malleille

Huomaamaton Screenor-näytönsuojalasi suojaa puhelimesi näyttöä naarmuilta ja iskuilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.