1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Ultra-Thin -näytönsuojalasi Apple iPhone 6/6s/7/8 Plus -puhelimelle
Screenor Ultra-Thin -näytönsuojalasi Apple iPhone 6/6s/7/8 Plus -puhelimelle

Screenor Ultra-Thin -näytönsuojalasi Apple iPhone 6/6s/7/8 Plus -puhelimelle

  • Erittäin ohut panssarilasi
  • Yli 9 kertaa kovempaa kuin karkaisematon lasi
34,00 €
sis. alv 24 %
34,00 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 30 myymälästä

Erittäin ohuesta SCHOTT-lasimateriaalista valmistettu Screenor-näytönsuojalasi suojaa iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus ja iPhone 8 Plus -puhelimen näyttöä putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Vain 0,2 mm ohut karkaistu näytönsuojalasi on yli 9 kertaa kovempaa kuin karkaisematon lasi.

Näytönsuojalasi Apple iPhone Plus-malleille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Screenor Ultra Thin -suojalasi sopii yksi yhteen Apple suojaa iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus ja iPhone 8 Plus -mallien näytön kanssa. Saksalainen SCHOTT AS 87 eco on ympäristöystävällisesti ja kemiallisesti vahvistettu lasimateriaali. Lämpökäsittelemällä karkaistu näytönsuojalasi on yli 9 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi, eikä se vääristä värejä tai kuvan terävyyttä.

Vain 0,2 mm ohut ja samalla helppo asentaa

Huomaamaton Screenor Ultra Thin -näytönsuojalasi on vain 0,2 mm ohut. Lasimateriaali on suunniteltu alun perin puhelinten sormenjälkitunnistimia varten ja suojalasin kosketusherkkyys on erittäin tarkkaa. Taipuisa näytönsuojalasi on helppo asentaa. Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

Yli 9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty SCHOTT-lasimateriaalista valmistettu karkaistu lasi on yli 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor-näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.