1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Ultra-thin -näytönsuojalasi iPhone X/XS/11 Pro -puhelimelle
Screenor Ultra-thin -näytönsuojalasi iPhone X/XS/11 Pro -puhelimelle

Screenor Ultra-thin -näytönsuojalasi iPhone X/XS/11 Pro -puhelimelle

  • Erittäin ohut panssarilasi
  • Yli 9 kertaa kovempaa kuin karkaisematon lasi
34,00 €
sis. alv 24 %
34,00 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 17 myymälästä

Erittäin ohuesta SCHOTT-lasimateriaalista valmistettu Screenor-näytönsuojalasi suojaa iPhone X/XS- ja iPhone 11 Pro -puhelimen näyttöä putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Vain 0,2 mm ohut karkaistu näytönsuojalasi on yli 9 kertaa kovempaa kuin karkaisematon lasi.

Näytönsuojalasi iPhone X, iPhone XS- ja iPhone 11 Pro-malleille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Screenor Ultra Thin -suojalasi sopii yksi yhteen Apple iPhone X/XS ja iPhone 11 Pro -mallien näytön kanssa. Saksalainen SCHOTT AS 87 eco on ympäristöystävällisesti ja kemiallisesti vahvistettu lasimateriaali. Lämpökäsittelemällä karkaistu näytönsuojalasi on yli 9 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi, eikä se vääristä värejä tai kuvan terävyyttä.

Vain 0,2 mm ohut ja samalla helppo asentaa

Huomaamaton Screenor Ultra Thin -näytönsuojalasi on vain 0,2 mm ohut ja suojalasin kosketusherkkyys on erittäin tarkkaa. Taipuisa näytönsuojalasi on helppo asentaa. Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

Yli 9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty SCHOTT-lasimateriaalista valmistettu karkaistu lasi on yli 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor-näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.