1. Pelit
  2. Xbox
  3. Sid Meier's Civilization VI -peli Xbox One:lle
Sid Meier's Civilization VI -peli Xbox One:lle

Sid Meier's Civilization VI -peli Xbox One:lle

  • Nosta kokonainen imperiumi kukoistamaan läpi aikakausien
  • Vuoropohjaista strategiaa parhaimmillaan
1,24 €/kk
yhteensä 44,64 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,24 €/kk
36 kk
yhteensä 44,64 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Sid Meier's Civilization VI -peli Xbox One:lle tuo legendaarisen pelisuunnittelijan luoman strategiasarjan takaisin konsolimaailmaan - koukuttavampana kuin koskaan.

Rakenna aikojen läpi kestävä imperiumi

Perinteikäs ja arvostettu Sid Meier’s Civilization -sarja on palannut hemmottelemaan vuoropohjaisen strategian ystäviä. Kartoita tutkimattomia maita, tutki uusia teknologioita, valloita viholliset ja mittele historian maineikkaimpia johtajia vastaan rakentaessasi mahtavinta sivilisaatiota, jota ihmiskunta on koskaan todistanut.

Sid Meier's Civilization VI -peli Xbox Onelle täynnä lisäsisältöä

Klassikkosarjan kuudes osa sisältää pelin kaikkine päivityksineen ja parannuksineen, sekä myös neljä monipuolista lisäosaa. Laajennukset tuovat peliin viikinkien, Puolan, Australian sekä Persian ja Makedonian kansakunnat johtajineen ja skenaarioineen.

Valitse tiesi valtaan

Sid Meier's Civilization VI -peli Xbox Onelle tarjoaa kattavat keinot nousta menestykseen itse suosimallasi pelityylillä. Voit luoda tieteellisesti kehittyneimmän kansakunnan koskaan, tai jyrätä raa’alla sotavoimalla. Entä kiinnostaako kulttuuriin ja taiteisiin panostaminen? Löydä oma tapasi johdattaa kansakuntasi kukoistukseen. Uudistetun, opetustyylisen järjestelmänsä ansiosta Civilization VI:n maailmaan on helppo astua myös uutena pelaajana.