1. Kaiuttimet
  2. Sony
  3. Sony SRS-RA5000 langaton kaiutin
Sony SRS-RA5000 langaton kaiutin
Sony SRS-RA5000 langaton kaiutin
Sony SRS-RA5000 langaton kaiutin
Sony SRS-RA5000 langaton kaiutin
Sony SRS-RA5000 langaton kaiutin
Sony SRS-RA5000 langaton kaiutin

Sony SRS-RA5000 langaton kaiutin

  • Tunnelmallista ja vahvaa ääntä koko huoneen täydeltä
  • Seitsemän kaiutinelementtiä
  • Bluetooth- ja WiFi-suoratoisto

Palkittu Sony SRS-RA5000 -kaiutin luo 7:llä elementillään upean äänen, joka ympäröi huoneen kauttaaltaan. Langaton toisto Bluetooth- tai WiFi-yhteydellä.

Langaton Sony SRS-RA5000 -kaiutin täyttää huoneen äänellä

Täydellinen tunnelma kirjan parissa rentoutumiseen, kokkailuun, seurusteluun tai mihin tahansa. Red Dot -suunnittelupalkinnon ansainneen Sony SRS-RA5000:n kolme ylöspäin suunnattua kaiutinta, kolme sivukaiutinta sekä bassokaiutin täyttävät huoneen äänellä sekä pysty- että vaakatasossa. Tuloksena on vaikuttava, koko tilan ympäröivä ääni joka luo juuri oikeat puitteet joka hetkeen. Kaiutin tukee myös Sonyn 360 Reality Audio -äänitekniikkaa, joka tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aiemmin.

Nauti lempimusiikistasi langattomasti ja helposti

Toista lempibiisit Bluetoothin avulla puhelimestasi tai tabletista, tai liitä kaiutin langattomasti kodin WiFiin ja hallitse soittolistoja puhelimellasi. Sony SRS-RA5000 -kaiutin on suoraan yhteensopiva Spotify Connect -sovelluksen kanssa, sekä sisältää Chromecastin. Tuki korkean resoluution äänelle puolestaan mahdollistaa CD:täkin yksityiskohtaisemman laadun. Kaiutin sopii myös täydentämään äänentoistoa Sonyn Bravia -televisioissa, joista löytyy Bluetooth A2DP -yhteys.

Ihanteellinen äänenlaatu huoneesta riippumatta

Sony SRS-RA5000 -kaiutin on helppo sijoittaa mihin tahansa huoneeseen, sillä sen sisäinen mikrofoni ja Sonyn edistyksellinen algoritmi hienosäätävät äänenvoimakkuuden ja asetukset automaattisesti tilaan sopiviksi. Äänenvoimakkuus ei myöskään vaihtele kappaleiden välillä, vaan pysyy aina tasaisena. Kaiutin tukee Google Home -sovellusta, jonka avulla lisäät sen helposti osaksi usean älykaiuttimen ryhmää ja monihuonetoistoa.

16,62 €/kk
yhteensä 598,32 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

16,62 €/kk
36 kk
yhteensä 598,32 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja