1. Kaiuttimet
  2. Sony
  3. Sony XB31 langaton kaiutin
Sony XB31 langaton kaiutin
Sony XB31 langaton kaiutin
Sony XB31 langaton kaiutin
Sony XB31 langaton kaiutin
Sony XB31 langaton kaiutin
Sony XB31 langaton kaiutin

Sony XB31 langaton kaiutin

  • Vedenpitävä ja kannettava bilekaiutin valoloistolla
  • Muhkea Extra Bass -äänentoisto

Sony XB31 langaton kaiutin nostaa bileiden tunnelman aivan uudelle tasolle. Jokaista biittiä parantava Extra Bass sekä kolmiulotteisen äänikokemuksen tarjoava Live Sound -tila luovat festaritunnelman missä ikinä oletkin. Veden- ja pölynkestävä, joten ota kaiutin mukaan uima-altaalle tai rannalle.

Sony XB31 langaton kaiutin Live Sound -tilaäänellä

Sony XB31 -kaiuttimet on tarkasti suunniteltu tuottamaan kolmiulotteinen musiikkikokemus. DSP-tekniikkaa hyödyntävät kaksi 48 mm:n kaiutinta tuuttaavat ilmoille voimakkaan äänen ja tuhdin basson, jotta sinä ja ystäväsi voivat nauttia festaritunnelmasta.

Langaton kaiutin on taattu tunnelmankohottaja

Valoilla luot juhlatunnelmaa. Sony XB31 kaiuttimen valoreunukset sekä vilkkuvat valot viimeistelevät bileiden tunnelman, jota täydentää kaiuttimen Party Booster: napauta kaiutinta ja lisäät musiikin päälle skrätsäystä, virveliä, bassorumpua tai lehmänkelloa. Mitä kovempaa napautat, sitä kovempaa ääni kuuluu. Langattomalla Party Chain -ominaisuudella liität jopa 100 langatonta Bluetooth-kaiutinta yhteen, synkronoiden musiikin ja valot.

Pestävä ja vedenkestävä Sony XB31 -kaiutin

Sony XB31 -kaiuttimessa on erityinen ruostesuojaus, joten ei haittaa vaikka kaiutin putoaisi veteen. Pölyn- ja vedenkestävän kaiuttimen peseminen on helppoa, kiitos japanilaissa valmistetun materiaalin ansiosta. IP67-luokituksen ansiosta voit ottaa kaiuttimen mukaan rannalle tai metsään.

Jopa vuorokauden akkukesto

Jopa 24 tunnin akkukeston ansiosta kaiutin pysyy menossa mukana koko päivän. Myös Extra Bass -tilan ollessa päällä kaiutin kestää jopa 14 tunnin juhlintaa. Sony XB31 toimii myös varavirtalähteenä, joten kun puhelimesi virta on vähissä, liitä luuri latausjohdolla kaiuttimeen ja lataus käynnistyy.

2,46 €/kk
yhteensä 88,56 €norm. 139,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

2,46 €/kk
36 kk
yhteensä 88,56 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Tuote löytyy 1 myymälästä