Suunto 5 GPS -älykello, All Black

Suunto 5 GPS -älykello, All Black

  • Täysverinen GPS-urheilukello
  • Erinomainen akunkesto

Uinti, pyöräily, juoksu... Vesitiivis Suunto 5 GPS-urheilukello on näitä hetkiä varten. Rannesykemittaus, GPS-paikannus ja jopa 40 tunnin akkukesto.

Urheilukello ankariinkin olosuhteisiin: Suunto 5 GPS

Suunto 5 on kompakti GPS-älykello, joka tarjoaa pitkän akkukeston sekä monipuoliset urheiluominaisuudet harjoitustesi ja kehittymisesi seuraamiseen. Rannesykemittaus pysyy pulssillasi ja sisäänrakennettu GPS-paikannus pitää sinut kartalla. Suunto 5 GPS on kestävä kumppani, joka on valmistettu ja testattu ankarimmissa pohjoismaisissa olosuhteissa.

Valmiina pidempiin, jopa 40 tunnin treeneihin

Keveys ja virtaviivainen muotoilu tekevät Suunto 5 GPS -älykellosta mukavan kumppanin arkikäyttöön. Älykkäät virrankäyttötilat ja jopa 40 tunnin akkukesto varmistavat, että kellossa riittää virtaa pidempiinkin treeneihin ja vaellukselle. Suunto 5 oppii harjoittelurytmisi ja muistuttaa sinua lataamaan kellon, jotta olet valmiina seuraavaan treenikertaan.

Täydellinen treenikumppani, mukana yli 80 urheilutilaa

Suunto 5 GPS-kellossa on yli 80 mukautettavaa urheilutilaa, joilla saat olennaista tietoa urheilusuorituksistasi. Suunto 5 seuraa kuntotasoasi, hapenottokykyäsi (VO2 Max) ja mukauttaa treeniohjelman edistymisesi sekä tavoitteittesi mukaan. Kello ohjeistaa sinua myös palautumaan. Suunto 5 seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi, rasitustasojasi sekä unenlaatuasi kellon ympäri, joten vältät yliharjoittelun.

4,68 €/kk
yhteensä 168,48 €norm. 249,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

4,68 €/kk
36 kk
yhteensä 168,48 €

Väri

All Black

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Tuote on loppunut myymälöistä

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja