Pinkit päivät 9.-22.5. Katso laitetarjoukset!
  1. Älykellot
  2. Suunto
  3. Suunto 5 GPS -älykello
Suunto 5 GPS -älykello, Graphite Copper

Suunto 5 GPS -älykello, Graphite Copper

  • Täysverinen GPS-urheilukello
  • Erinomainen akunkesto

Uinti, pyöräily, juoksu... Vesitiivis Suunto 5 GPS-urheilukello on näitä hetkiä varten. Rannesykemittaus, GPS-paikannus ja jopa 40 tunnin akkukesto.

Urheilukello ankariinkin olosuhteisiin: Suunto 5 GPS

Suunto 5 on kompakti GPS-älykello, joka tarjoaa pitkän akkukeston sekä monipuoliset urheiluominaisuudet harjoitustesi ja kehittymisesi seuraamiseen. Rannesykemittaus pysyy pulssillasi ja sisäänrakennettu GPS-paikannus pitää sinut kartalla. Suunto 5 GPS on kestävä kumppani, joka on valmistettu ja testattu ankarimmissa pohjoismaisissa olosuhteissa.

Valmiina pidempiin, jopa 40 tunnin treeneihin

Keveys ja virtaviivainen muotoilu tekevät Suunto 5 GPS -älykellosta mukavan kumppanin arkikäyttöön. Älykkäät virrankäyttötilat ja jopa 40 tunnin akkukesto varmistavat, että kellossa riittää virtaa pidempiinkin treeneihin ja vaellukselle. Suunto 5 oppii harjoittelurytmisi ja muistuttaa sinua lataamaan kellon, jotta olet valmiina seuraavaan treenikertaan.

Täydellinen treenikumppani, mukana yli 80 urheilutilaa

Suunto 5 GPS-kellossa on yli 80 mukautettavaa urheilutilaa, joilla saat olennaista tietoa urheilusuorituksistasi. Suunto 5 seuraa kuntotasoasi, hapenottokykyäsi (VO2 Max) ja mukauttaa treeniohjelman edistymisesi sekä tavoitteittesi mukaan. Kello ohjeistaa sinua myös palautumaan. Suunto 5 seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi, rasitustasojasi sekä unenlaatuasi kellon ympäri, joten vältät yliharjoittelun.

6,90 €/kk
yhteensä 248,40 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

6,90 €/kk
36 kk
yhteensä 248,40 €

Väri

Graphite Copper

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Vaihda nykyinen älykellosi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen!

1.Katso nykyisen älykellosi arvo tästä

2.Tilaa uusi älykello

3.Vie tilausvahvistus tai toimituslähete DNA Kauppaan. Ota mukaan nykyinen älykellosi ja saat vaihtohyvityksen.