1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Tekken 7 -peli PS4:lle
Tekken 7 -peli PS4:lle

Tekken 7 -peli PS4:lle

  • Legendaarinen ja kauan odotettu taistelupeli

Tekken 7 -peli PS4:lle on kauan odotettu taistelupeli, joka tarjoaa yli 30 pelattavaa hahmoa, uudet kartat ja täysin vapaan taistelutyylin. Tekken 7 esittelee uuden taistelumekaniikan ja kuvankauniin grafiikan. Saata loppuun häijyn Mishima-suvun aloittama taistelu legendaarisessa taistelupelissä.

Tekken 7 tarjoaa Mishima-suvun saagan viimeisen luvun

Nosta nyrkkisi ja valmistaudu Mishima-suvun 20-vuotisen sodan eeppiseen päätökseen. Tekken 7 tarjoaa upeita, tarinaa kertovia ja elokuvamaisia 3D-taisteluita. Unreal Engine 4 piirtää upeaa ja sulavaa grafiikkaa, samalla kun ottelet tiukkoja yhteenottoja uudella taistelumekaniikalla.

Yli 30 pelattavaa hahmoa

Ratko vanhat riidat ja paini globaalin imperiumin herruudesta. Tekken 7 tarjoaa valittavaksesi yli 30 hahmoa, kuten fanien suosimat Kung ja Nina Williams sekä uudet tulokkaat Lucky Chloe, Shaheen ja Street Fighter -sarjasta tuttu Akuma. Jokaisella ottelijalla on omat kuolettavat tekniikkansa, kamppailuliikkeensä sekä iskusarjansa.

Uusia taistelumekaniikkoja ja -liikkeitä

Tekken 7 -pelissä klassiset yksi vastaan yksi -taistelut tekevät paluun, mutta peli sisältää uuden taistelumekaniikan, mm. Rage Art-, Rage Drive ja Power Crush -kyvyt. Uuden taistelumekaniikan ansiosta pelaaminen on helpommin lähestyttävää eritasoisille pelaajille.

0,80 €/kk
yhteensä 28,80 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

0,80 €/kk
36 kk
yhteensä 28,80 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.