DNA:n Alepäivät 20.6.-3.7. Katso tarjoukset!
  1. Pelit
  2. PlayStation
  3. The Last of Us Part II -peli PS4:lle
The Last of Us Part II -peli PS4:lle

The Last of Us Part II -peli PS4:lle

  • Yhteisön rauha rikkoontuu
  • Ellie menossa kohti oikeutta

The Last of Us Part II -peli PS4:lle jatkaa menestyspelin tiivistunnelmaista tarinaa kauniissa, mutta vaaroja täynnä olevassa maailmassa. Yksinoikeudella PlayStation 4:lle.

Monitasoinen tarina täynnä tunnetta

Ellien ja Joelin alkuperäisestä seikkailusta on kulunut viisi vuotta, kunnes heidän sekä muiden selviytyjien yhteisön rauhan rikkoo väkivaltainen tapahtuma. Tapahtumista käynnistyy Ellien matka kohti oikeutta ja asioiden vientiä päätökseen. Kostoretki haastaa näkemykset oikean ja väärän, sekä hyvän ja pahan välillä.

Ennennäkemättömän todentuntuinen pelimaailma

Legendaarisen Naughty Dog -pelistudion uusin pelimoottori herättää pelimaailman eloon todentuntuisempana kuin koskaan. The Last of Us Part II:n parissa koet Jacksonin rauhaisat vuoristot ja metsät, sekä Seattlen villiintyneet rauniot. Tunnelmalliset ympäristöt pitävät sisällään niin uusien selviytyjien kohtaamisia, kuin tartunnan saaneiden kauhistuttavia kehitysmuotoja.

Löydä keinot selviytymiseen The Last of Us Part II:ssa

Kattava valikoima aseita, valmistettavia apuvälineitä, taitoja sekä parannuksia tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet muovata Elliestä juuri omaan pelityyliisi sopivan. Uuden pelimoottorin mahdollistamat ominaisuudet tekevät lähitaistelusta käsinkosketeltavan jännittävää, liikkumisesta sulavaa ja hiiviskelystä dynaamista.

1,62 €/kk
yhteensä 58,32 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

1,62 €/kk
36 kk
yhteensä 58,32 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Tuote löytyy 31 myymälästä