1. Valvonta- ja riistakamerat
  2. Uovision
  3. Uovision HomeGuard WiFi -valvontakamera
Uovision HomeGuard WiFi -valvontakamera
Uovision HomeGuard WiFi -valvontakamera
Uovision HomeGuard WiFi -valvontakamera
Uovision HomeGuard WiFi -valvontakamera

Uovision HomeGuard WiFi -valvontakamera

  • Etäohjattava langaton Full HD -valvontakamera
  • Kotiin, mökille, työmaalle tai toimistoon

Langaton Uovision HomeGuard WiFi -valvontakamera on kotisi, mökin tai työmaan väsymätön varia. Tallenna valokuvat ja videot Full HD -tarkkuudella.

Etäohjattava langaton Uovision HomeGuard WiFi -valvontakamera

WiFi-yhteydellä toimiva valvontakamera valvoo kun olet poissa. Uovision HomeGuard WiFi on oivallinen vahtimaan kaksijalkaisia luvattomia vieraita kotiin, mökille, työmaalle ja toimistoon. Etäohjattava valvontakamera pitää sinut aina ajan tasalla.

12 MP:n Full HD -kameralla huipputerävät kuvat myös pimeässä

Uovision on tunnettu säänkestävistä ja etäohjattavista riistakameroistaan. Ulkokäyttöön suunniteltu Uovision HomeGuard WiFi -valvontakamera taltioi terävät 5-10 sekunnin videot sekä korkearesoluution valokuvat Full HD -tarkkuudella. 12 MP:n kamera on varustettu silmälle näkymättömällä inframustasalamalla. Se kytkeytyy päälle hämärän tullen ja taltioi terävät kuvat yön pimeydessä.

Katso tallenteet LinckEazi-pilvipalvelusta tai tilaa ne sähköpostiisi

Valvontakamera lähettää tallenteet joko suoraan sähköpostiisi ja LinckEazi-pilvipalveluun, josta katsot tallenteet puhelimellasi. Ilmaisen LinckEazi-palvelun avulla etäohjaat valvontakameraa tietokoneen tai mobiilisovelluksen avulla.

Selkeä ja helppokäyttöine Uovision HomeGuard WiFi -valvontakamera

Uovision HomeGuard WiFi -kameran 2,4 tuuman LCD-värinäyttö toimii apuna, kun kohdistat kameraa. Näet suoraa värinäytöltä, mitä aluetta kamera jää kuvaamaan. Kamera taltioi kuvat ja videot myös erikseen myytävälle SD-muistikortille. Kamera tukee halutessasi ylikirjoitusta, joten se tallentaa uudet tallennukset vanhempien päälle.

7,18 €/kk
yhteensä 258,48 €sis. alv 24 %

Maksuaika

7,18 €/kk
36 kk
yhteensä 258,48 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä