1. Riistakamerat
  2. Uovision
  3. Uovision UM595-2G -riistakamera
Uovision UM595-2G -riistakamera

Uovision UM595-2G -riistakamera

  • Etäohjattava riistakamera 16 MP:n kameralla
  • Saat kuvat sekä videot MMS-viestillä tai sähköpostilla

Etäohjattava Uovision UM595-2G -riistakamera. Nopea liiketunnistin, 16 MP:n kamera ja 2G-yhteys. Tilaa kuvat ja säädä kameran asetuksia etänä.

Uovision UM595-2G -riistakamera lähettää kuvat sähköpostilla tai MMS-viestillä

Kaksisuuntaisen ohjauksensa ansiosta saat Uovision UM595-2G -riistakameralta kuvat sähköpostilla tai MMS-viestillä puhelimeesi. Muokkaa kameran asetuksia etänä joko tekstiviestikomennoin tai mobiilisovelluksella, milloin ja mistä tahansa. UM595-2G on erinomainen valinta myös mökki- ja valvontakameraksi. 2G-yhteyden ansiosta voit sijoittaa kameran myös katvepaikkoihin, sinne minne ei 4G-yhteys ulotu.

Selkeät valokuvat sekä videot päivin öin

Uovision UM595-2G -riistakamera kuvaa selkeät valvontakamera- ja riistakamerakuvat. 16 MP:n riistakamerassa on nopea liikkeentunnistin, joka reagoi liikkeeseen vain 0,9 sekunnissa. SHARP-image -kuvanlaatu varmistaa selkeät kuvat ja inframustasalama valottaa yökuvat sekä videot selkeinä mustavalkotallenteina. Tunnistat päivin ja öin kuvatut kohteet selkeästi.

Uovision UM595-2G -kameran käyttö on helppoa ja vaivatonta

Kameran asennus on helppoa. Uovision UM595-2G -riistakameran isolta 2-tuumaiselta esikatselunäytöltä näet mihin suuntaan riistakamera kuvaa ja suomenkielisen valikon ansiosta kameran ohjaaminen ja asetusten muokkaaminen on vaivatonta. Riistakamera tallentaa videot ja kuvat myös erikseen myytävälle SD-muistikortille (max. 32 Gt), ja kamerassa on kätevä ylikirjoitusominaisuus, jolloin muistikortilla on aina tuorein kuvamateriaali.

6,36 €/kk
yhteensä 228,96 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

6,36 €/kk
36 kk
yhteensä 228,96 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Tuote on loppunut myymälöistä