1. Valvonta- ja riistakamerat
  2. Uovision
  3. Uovision UM785-3G+ Cloud -riistakamera
Uovision UM785-3G+ Cloud -riistakamera
Uovision UM785-3G+ Cloud -riistakamera
Uovision UM785-3G+ Cloud -riistakamera
Uovision UM785-3G+ Cloud -riistakamera
Uovision UM785-3G+ Cloud -riistakamera
Uovision UM785-3G+ Cloud -riistakamera

Uovision UM785-3G+ Cloud -riistakamera

  • Huippuluokan 12 MP:n riistakamera taltioi teräväpiirtokuvat sekä -videot ja tallentaa ne LinckEazi-palveluun
299,00 €
norm. 349,00 €sis. alv 24 %
299,00 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus Postiin, 3-5 päivää.

Uovision UM785-3G+ Cloud -riistakamera on huippuluokan etäohjattava kamera. Taltioi terävät 12 MP:n valokuvat ja videot teräväpiirtotarkkuudella, ja talleta kuvat suoraan ilmaiseen LinckEazi-palveluun. Täydellinen valinta mm. valvonta- ja mökkikameraksi.

Huippuluokan riistakamera Uovision UM785-3G+ Cloud

Uovision UM785-3G+ Cloud on riistakameroiden eliittiä. 12 MP:n kameran PIR-liiketunnistin käynnistää kuvauksen automaattisesti. Riistakamera taltioi jopa 10 sekunnin pituiset Full HD -videot ja täysikokoiset teräväpiirtokuvat. Tai kuvaa jopa 20 sekunnin pituiset videot äänen kanssa.

Kätevä tallennus LinckEazi-palveluun

Uovision UM785-3G+ Cloud -riistakamera lähettää videot ja valokuvat täysikokoisina suoraan ilmaiseen ja suomenkieliseen LinckEazi-pilvipalveluun. Tai tilaa kuvat sekä videot suoraan sähköpostiisi. LinckEazi-palvelun avulla muokkaat kameran asetuksia, tilaat automaattisesti ilmoitukset, kuten lämpötilahälytyksen sekä alhaisen pariston varaustilan hälytyksen.

Uskomattoman helppo asennus

Ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun käyttö on helppoa. Luo käyttäjätunnus, syötä kameran sarjanumero sekä IMEI-koodi ja kuvaaminen voi alkaa. Uovision UM785-3G+ Cloud -riistakamera liittyy DNA:n verkkoon ilman monimutkaisia asennuksia. Tätä helpommaksi ei asennus enää tule!

Riistakamera, metsästyskamera, valvontakamera, lemmikkikamera...

Etäohjattava kamera soveltuu erinomaisesti riistakameraksi. Sijoita se maastoon kuvaamaan. Uovision UM785-3G+ Cloud sopii myös valvontakameraksi mökille, koira-aitaukseen, työmaalle, kotiin tai toimistolle. Lähettävä riistakamera pitää sinut aina ajan tasalla.

UM785-3G+ Cloud taltioi valokuvat ja videot teräväpiirtotarkkuudella

Uovision UM785-3G+ Cloud on varustettu kameran suljinta säätelevällä kameranäkymä-toiminnolla. Sen avulla riistakamera pystyy tarkentamaan eri etäisyyksille ja kamera taltioi terävästi myös liikkuvat kohteet. Kameranäkymä-toiminto on erityisen kätevä, kun käytät Uovision UM785-3+ Cloud -kameraa valvontatehtävissä.