1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Watch Dogs: Legion -peli PS4:lle
Watch Dogs: Legion -peli PS4:lle

Watch Dogs: Legion -peli PS4:lle

  • Nouse vastarintaan oikeuden puolesta
  • Avoimen maailman toimintapeli
  • Pelialueena lähitulevaisuuden Lontoo

Watch Dogs: Legion -peli PS4:lle tarjoaa avoimen maailman toimintaa lähitulevaisuuden Lontoossa. Rakenna vastarinta ja taistele oikeuden puolesta.

Watch Dogs: Legion -peli PS4:lle vie synkkään tulevaisuuden Lontooseen

Peli sijoittuu synkeään lähitulevaisuuden Lontooseen, jossa valtio valvoo kaikkialla ja korruptoituneen jättiyrityksen yksityisarmeija partioi kaduilla. Samaan aikaan suuri rikollisjärjestö käyttää heikoimpia häikäilemättömästi hyväkseen. Watch Dogs: Legion -pelissä pelaaja ryhtyy rakentamaan vastarintaa kansalaisia alistavia tahoja vastaan, sekä taistelemaan oikeudenmukaisuuden puolesta.

Ainutlaatuinen pelimekaniikka

Watch Dogs: Legion esittelee ainutlaatuisen pelityylin, jossa pelaaja voi ohjata lähes ketä tahansa lontoolaishahmoa. Avoin Lontoo on täynnä yksilöllisiä hahmoja, joista jokaisella on oma taustansa. Kuka tahansa näistä kansalaisista on myös pelaajan värvättävissä ja siten ohjattavissa. Valinnanvaraa löytyy runsaasti aina salaisen palvelun agentista katutappelijaan, älykkääseen hakkeriin, laittoman katukisojen kaahailijaan, jalkapallotähteen tai jopa vanhaan eläkeläisrouvaan.

Yhdistä vomat nettipelissä

Watch Dogs: Legion -PS4-pelissä pelaavat voivat lyöttäytyä yhteen muiden pelaajien kanssa ja muodostaa jopa neljän pelaajan ryhmittymiä nettipelissä. Pelissä edistyminen ja sen myötä saavutetut edut ovat mukana sekä yksinpelin, että moninpelin puolella. Nettipeliä varten tarvitset käyttöösi voimassaolevan PlayStation Plus -palvelun tilauksen.

1,72 €/kk
yhteensä 61,92 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,72 €/kk
36 kk
yhteensä 61,92 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.