WRC 10 -peli PS5:lle

WRC 10 -peli PS5:lle

  • Huippusuosittu rallipeli
  • Uusittu fysiikkamallinnus
  • Mukana legendaariset autot sekä osakilpailut

Rallin maailmanmestaruussarja WRC juhlii 50-vuotisjuhliaan vuonna 2022. Pyöreiden vuosien kunniaksi WRC 10 osallistuu juhlintaan, ja pelissä on mukana rallin mestaruussarjan virallisten tiimien sekä autojen lisäksi historialliset ajoneuvot ja legendaariset osakilpailut. Iske talla pohjaan!

Huiman realistinen WRC 10 -rallipeli PS5:lle

WRC 10 vie fysiikkamallinnuksen aivan uudelle tasolle ja pelaajaa odottaa aidompi ajotunnelma. Huomiota on kiinnitetty aerodynamiikkaan, turbon sekä jarrujen toimintaan erilaisilla ajoalustoilla. Myös ajettavuus sekä pelin äänimaailma ovat uudistuneet. Lopputuloksena rallipeli, jota pelatessa tuntuu kuin olisi WRC-auton ohjaamossa.

Mukana legendaariset rallit sekä ikoniset ralliautot

Tule mukaan ajamaan rallihistoriaa. WRC tarjoaa virtuaalisen matkan rallihistoriaan ja pääset ajamaan legendaariset erikoiskokeet historiallisilla ralliautoilla. Mukana kuusi historiallista rallia, mm. Kreikan Akropolisralli sekä Sanremon ralli Italiassa. Valitse allesi jokin legendaarisesta ralliautosta, Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi tai Toyota eri malleillaan.

Mukana 52 virallista kisatiimiä ja neljä uutta osakilpailua

Suosittu urapelitila on monipuolistunut. WRC 10 -pelissä voit luoda haluamasi kisatallin omalla tiimillään. Mukana ovat 52 virallista kisatiimiä vuoden 2021 tiedoilla eri WRC-luokista. Mukana ovat WRC, WRC2, WRC3 sekä nuorten kuljettajien Junior WRC. Lisäksi mukana on neljä uutta osakilpailua Virossa, Kroatiassa, Belgiassa ja Espanjassa.

1,36 €/kk
yhteensä 48,96 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

1,36 €/kk
36 kk
yhteensä 48,96 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Tuote on loppunut myymälöistä

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja