Xiaomi 12 5G, Harmaa
Xiaomi 12 5G, Harmaa
Xiaomi 12 5G, Harmaa
Pidennetty 3v DNA takuu
Xiaomi 12 5G, Harmaa
Xiaomi 12 5G, Harmaa
Xiaomi 12 5G, Harmaa

Xiaomi 12 5G, Harmaa

  • 50 MP:n huippuluokan kolmoiskamera
  • Tehokas Snapdragon 8 Gen 1 -suoritin
  • Valmiina huippunopeille 5G-yhteyksille
Näytön koko
6,28"
Kamera
50 MP
Etukamera
32 MP
Sisäinen muisti
256 Gt
Prosessori
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
Käyttöjärjestelmä
Android 12 + MIUI 13

Xiaomi 12 5G on yhdellä kädellä käytettävä lippulaivamalli. Vaikka laitteessa on valtava 6,28 tuuman näyttö, on puhelimen leveys alle 7 cm, joten se istuu miellyttävästi käteen. 50 MP:n kolmoiskamera, huipputehokas Snapdragon 8 Gen 1 -suoritin sekä valmius nopealle 5G-yhteydelle.

Xiaomi 12 päästää huipputehokkaan Snapdragon 8 Gen 1 -suorittimen valloilleen

Qualcommin 4 nm:n valmistustekniikalla tehty Snapdragon 8 Gen 1 -prosessori asettaa uudet standardit laskentateholle. Xiaomi 12 tarjoaa huimaa tehoa ja virransäästöä, sillä suorittimen grafiikkaprosessorin tehoa on kasvatettu ja samalla suorittimen energiatehokkuus on parantunut. Turboahdettujen komponenttien suorituskyvyn takaa isokokoinen jäähdytyskammio, jonka kolme grafiittilevyä auttavat viilennyksessä.

Taltioi upeat kuvat ja näyttävät videot 50 MP:n kolmoiskameralla

Xiaomi 12 -puhelimen takakamerakolmikko koostuu 50 MP:n pääkamerasta, 13 MP:n ultralaajakulmasta sekä 5 MP:n telemakrokamerasta. Näiden tukena on Xiaomin kehittynyt AI-tekoälyalgoritmi, joka tunnistaa useita kuvaustilanteita ja mahdollistaa cinemaagiset otokset ja ammattimaiset erikoisefektit kuvatessa. Muotokuvaominaisuuksia löytyy joka lähtöön, ja taltioit studiotason henkilökuvat.

Taltioi tarkat kuvat illan pimeydessä

Kuvaajan apuna ovat Xiaomin ProFocus-tarkennus sekä mm. One-click AI cinema, jonka ansiosta kuvaat monipuoliset otokset sekä videot. Päivän kääntyessä yöhön, ei Xiaomi 12:n kamerakokonaisuus nöyristele, vaan antaa täydet mahdollisuudet kuvaamiseen Ultra Night Video -ominaisuuden avulla.

Vaikuttava 120 Hz:n AMOLED-näyttö

Xiaomi 12 on varustettu näyttävällä 6,28 tuuman AMOLED-paneelilla. Full HD+ -resoluution näyttö kykenee jopa 68 miljardin värin toistoon ja värit kalibroituvat tilanteenmukaisiksi TrueColor-tekniikalla. Pelaamiseen sopivan näytön kulmakivet ovat 120 Hz:n Adaptive Sync -virkistystaajuus sekä 480 Hz:n kosketusherkkyys.

Upea näyttö on nautinto jokaiselle aistille

Liikkuvan kuvan eläväisyyttä tukevat Dolby Vision ja HDR10+, joten lopputuloksena on erittäin nautittava, kirkas, värikylläinen ja kontrastiltaan erinomainen kuva. Kaksoisstereokaiuttimet tuottavat cinemaagisen äänimaailman, onhan niillä tukenaan Sound By Harman Kardon ja Dolby Atmos -tuki.

Xiaomi 12 tehokkaalla akulla ja 5G-valmiudella

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, Xiaomi 12:n kevyen ja siron rungon sisään on saatu mahdutettua järeä 4500 mAh:n akku, joka tarjoaa virtaa koko päiväksi. Parantaakseen akun käyttöikää, Xiaomi on kehittänyt AdaptiveCharge-algoritmin, joka opettelee käyttäjän lataamistottumuksia ja optimoi akkua fiksusti. Lataa akkua ripeästi 67 W:n pikalaturilla tai 50 W:n langattomalla turbolatauksella. Lisäksi Xiaomi 12 on valmiina huippunopeille 5G-yhteyksille.

Katso edullisempi DNA Asiakasetuhinta
499,00 €
norm. 649,00 €
Normaalihinta on edellisen 30 päivän alin hinta
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €

Muistin koko

Väri

Harmaa
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja

Vaihda nykyinen puhelimesi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen!

1.Katso nykyisen puhelimesi arvo tästä

2.Tilaa uusi puhelin

3.Vie vanha puhelimesi DNA Kauppaan, saat hyvityksen tuotealennuksena, lahjakorttina tai rahana tilille.

Näytön koko
6,28"
Kamera
50 MP
Etukamera
32 MP
Sisäinen muisti
256 Gt
Prosessori
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
Käyttöjärjestelmä
Android 12 + MIUI 13