Xiaomi 12 Pro 5G, Harmaa
Xiaomi 12 Pro 5G, Harmaa
Pidennetty 3v DNA takuu
Xiaomi 12 Pro 5G, Harmaa
Xiaomi 12 Pro 5G, Harmaa

Xiaomi 12 Pro 5G, Harmaa

  • Kuvaa cinemaagiset otokset 50 MP:n kolmoiskameralla
  • Huipputehokas Snapdragon 8 Gen 1 -suoritin
  • Valmiina 5G-yhteyksille
Näytön koko
6,73"
Kamera
50 MP
Etukamera
32 MP
Sisäinen muisti
256 Gt
Prosessori
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
Käyttöjärjestelmä
Android 12 + MIUI 13

Huipputekniikka ansaitsee upean paketin. Xiaomi 12 Pro 5G on puettu kapean eleganttiin kuoreen. Taltioi upeat kuvat sekä videot 50 MP:n kolmoiskameralla ja nauti Snapdragon 8 Gen 1 -suorittimen voimasta. Älykäs 50 W:n Xiaomi HyperCharge -turbolataus pitää akun tikissä. Xiaomi 12 Pro on valmiina huippunopeille 5G-yhteyksille.

Xiaomi 12 Pro huippuluokan 50 MP:n kolmoiskameralla

Taltioi cimemaagiset otokset. Xiaomi 12 Pro on varustettu huippulaatuisella kolmoiskameralla, joista jokaisen kameran kennokoko on 50 MP. Pääkamera hyödyntää Sonyn tuliterää ja terävää IMX707-kennoa, jonka kuvausapuna työskentelevät ultralaajakulma- ja teleobjektiivikamerat.

Kuvaa vaikuttavat otokset ja kamera-ajot jopa hämärässä

Xiaomi 12 Pron pääkamera hyödyntää 4-in-1 -pikselinyhdistämisteknologiaa, joten kamera on uskomattoman valovoimainen. Tukena toimii Xiaomin kehittynyt AI-tekoälyalgoritmi, joka tarjoaa kuvausapua eri tilanteisiin, erikoisefekteistä salamannopeaan Xiaomi ProFocus -tarkennukseen. Ultra Night Video -tila taltioi kuva hämärissä olosuhteissa ja muotokuvatila luo mahdollisuudet kuvata studiotason otokset.

Päästä Snapdragon 8 Gen 1 -suoritin valloilleen

Qualcommin 4 nm:n valmistustekniikalla tehty Snapdragon 8 Gen 1 -prosessori asettaa uudet standardit laskentateholle. Suorittimen grafiikkaprosessointitehoa on kasvatettu ja sen energiatehokkuus on parantunut, joten Xiaomi 12 Pro tarjoaa huimaa tehoa ja virransäästöä. Turboahdettujen komponenttien suorituskyvyn takaa isokokoinen jäähdytyskammio, jonka kolme grafiittilevyä auttavat viilennyksessä.

Kaikkia aisteja hivelevä katselu- ja kuuntelukokemus

Xiaomi 12 Pron 6,73 tuuman WQHD+ AMOLED-näyttö on parasta A+ -ryhmää arvostetun DisplayMaten mukaan. Näyttöpaneelin LTPO-teknologia sallii virkistystaajuuden vaihtelun 1 Hz:stä aina 120 Hz:iin asti. Valitse Adaptive Sync ja Xiaomi 12 Pro asettaa sopivan virkistystaajuuden sisällön perusteella, joten pelaaminen, nettiselaaminen ja videoiden katselu ovat juuri niin sulavilta kuin huippunäytöltä voi odottaa. Kokemuksen täydentää HarmanKardon -äänentoisto ja Dolby Atmos.

Xiaomi 12 Pro on valmiina huippunopeille 5G-yhteyksille

Puhelimen myyntipakkauksesta löytyvä 120 W:n HyperCharge -laturi ja Xiaomi 12 Pro muodostavat hämmästyttävän virtakaksikon. Puhelin oppii päivittäiset latausrutiinisi ja optimoi akkua ja varmistaa pitkän akun kestoiän. Xiaomi 12 Pro tukee 50 W:n turbolatausta ja tehokasta pikalatausta. Lisäksi puhelin on valmiina huippunopeille 5G-yhteyksille.

599,00 €
norm. 649,00 €
Normaalihinta on edellisen 30 päivän alin hinta
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €

Muistin koko

Väri

Harmaa
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja

Vaihda nykyinen puhelimesi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen!

1.Katso nykyisen puhelimesi arvo tästä

2.Tilaa uusi puhelin

3.Vie vanha puhelimesi DNA Kauppaan, saat hyvityksen tuotealennuksena, lahjakorttina tai rahana tilille.

Näytön koko
6,73"
Kamera
50 MP
Etukamera
32 MP
Sisäinen muisti
256 Gt
Prosessori
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
Käyttöjärjestelmä
Android 12 + MIUI 13