1. Älykellot ja -rannekkeet
  2. Xiaomi
  3. Xiaomi Amazfit Bip S -älykello
Xiaomi Amazfit Bip S -älykello
Xiaomi Amazfit Bip S -älykello
Xiaomi Amazfit Bip S -älykello
Xiaomi Amazfit Bip S -älykello
uutuus

Xiaomi Amazfit Bip S -älykello

  • Kehittynyt sykemittaus
  • GPS-paikannus
  • Jopa 40 päivän akkukesto
2,46 €/kk
yhteensä 88,56 €sis. alv 24 %

Maksuaika

2,46 €/kk
36 kk
yhteensä 88,56 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus Postiin, 3-5 päivää.

Uskomattoman kevyt Xiaomi Amazfit Bip S -älykello seuraa sykettäsi, aktiivisuuttasi, urheilusuoritustasi ja mittaa untasi. Jopa 40 päivän akkukesto.

Xiaomi Amazfit Bip S älykello tarkalla rannesykemittauksella

Tavoitteelliselle kuntoilijalle ja urheilijalle sykemittaus on älykellon tärkein ominaisuus. Xiaomi Amazfit Bip S -älykellossa on Huamin oma optinen BioTracker PPG -anturi, joka mittaa sykkeesi tarkasti levossa ja liikkeessä.

Uskomattoman kevyt ja kestävä älykello

Vain 31 grammaa kevyt Xiaomi Amazfit Bip S seuraa aktiivisuuttasi päivin, öin. Vedessä, maalla ja tarvitessa vaikka ilmassa. Kevyt polykarbonaattirakenne suojaa kelloa pölyltä, hieltä ja kastumiselta. Kello on vesitiivis 50 metrin syvyyteen asti. Sykemittauksen lisäksi Amazfit Bip S seuraa nopeutta ja etäisyyksiä, sillä sisäänrakennettu GPS-paikannus mittaa reittiäsi ja matkaa. Mukana tuki kymmenelle eri liikuntamuodolle, mm. juoksulle, pyöräilylle, uinnille ja jopa joogalle.

Saa ilmoitukset ja tieto saapuvista puheluita suoraan ranteeseesi

Selkeän värinäyttönsä ansiosta Xiaomi Amazfit Bip S:n kellotaulu näkyy selkeästi kirkkaassa auringonvalossa. Amazfit Bip S -älykellossa on useita kellotauluja, ja erilaiset kellotoiminnot – herätys ja muistutukset – on helppo ottaa käyttöön. Näet kellosta tulevat puhelut ja ilmoitukset. Lisäksi älykello kertoo myös päivittyneet sääennustukset.

Xiaomi Amazfit Bip S jopa 40 päivän akkukestolla

Yhdellä latauksella virtaa riittää yli kuukaudeksi ja GPS-seurannassakin kellossa riittää virtaa 22 tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön, joten Xiaomi Amazfit Bip S jaksaa pidemmänkin lenkin.  Älykellossa on Huami-PAI-terveydenseurantajärjestelmä, joka antaa vinkkejä terveelliseen elämään ja hyvinvointiin. PAI on terveyspisteytysjärjestelmä, joka mittaa fyysisen aktiivisuuden vaikutusta sydämeen ja ohjaa terveellisempään elämään.