1. Älykellot
  2. Xiaomi
  3. Xiaomi Amazfit Stratos 3 -urheilukello
Xiaomi Amazfit Stratos 3 -urheilukello
Xiaomi Amazfit Stratos 3 -urheilukello
Xiaomi Amazfit Stratos 3 -urheilukello
Xiaomi Amazfit Stratos 3 -urheilukello

Xiaomi Amazfit Stratos 3 -urheilukello

  • Jykevä urheilukello
  • Tarkka sykemittaus, GPS-paikannus
  • Akkukesto jopa 14 päivää

Xiaomi Amazfit Stratos 3 -kello urheiluun ja vapaa-ajalle. Yli 80 urheilutilaa ja suomalainen Firstbeat-analytiikka seuraa mm. harjoitustehoasi.

Kestävä Xiaomi Amazfit Stratos 3 -urheilukello

Jykevä Xiaomi Amazfit Stratos 3 -urheilukello on tehty aktiiviselle liikkujalle. Monipuolisten urheilutoimintojen lisäksi urheilukello osaa seurata ja analysoida liikuntasuorituksiasi tarkasti. Tarkan BioTracker PPG-rannesykemittauksen ohella suomalainen Firstbeat-analytiikka huomioi mm. harjoitustehon, palautumisajan sekä hapenottokyvyn.

Seuraa harjoitteluasi ja ehkäisee vammoja

Xiaomi Amazfit Stratos 3 tuntee jopa 80 eri urheilulajia ja tarjoaa runsaasti harjoitustietoa. Tuettuja lajeja ovat mm. erilaiset juoksulajit, kävely, tennis, hiihto, jalkapallo, pyöräily, naruhyppy, uinti, vaellus, soutu ja saliharjoittelu. Harjoitustietojen avulla parannat liikuntasuorituksia turvallisesti välttäen liiallisen harjoituksen aiheuttamia vammoja.

Xiaomi Amazfit Stratos 3 on vesitiivis 50 metriin asti

Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa  Amazfit Stratos 3 -urheilukellossa on upea 1,34” pyöreä transflektiivinen MIP-näyttö, joka on omiaan ulkokäytössä. Mitä kirkkaampi ympäristön valo on, sitä kirkkaammalta näyttö näyttää. Näyttö on 3. sukupolven karkaistua Gorilla-panssarilasia. Kello on vesitiivis aina 50 metrin syvyyteen asti.

Jopa kahden viikon akkukesto

Ainutlaatuisessa säästötilassaan Xiaomi Amazfit Stratos 3:ssa riittää virtaa jopa 14 päiväksi, ja kello silti säilyttää keskeiset ominaisuutensa, kuten sykemittauksen, ilmoitukset ja 11 eri liikuntatilaa. Tehokas akku lupaa myös 70 tunniksi virtaa yhtäjaksoiselle GPS-seurannalle. Amazfit Stratos 3 tukee neljää eri paikannusjärjestelmää, joten paikannus on todella tarkkaa. Kellossa on 2 Gt:n tallennustila, jonne talletat jopa 400 biisiä. Kuuntele treenisoittolistaasi ilman puhelinta.

3,86 €/kk
yhteensä 138,96 €norm. 179,00 €sis. alv 24 %

Maksuaika

3,86 €/kk
36 kk
yhteensä 138,96 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä