Xiaomi Amazfit T-Rex -älykello (47 mm)
Xiaomi Amazfit T-Rex -älykello (47 mm)
Xiaomi Amazfit T-Rex -älykello (47 mm)
Xiaomi Amazfit T-Rex -älykello (47 mm)

Xiaomi Amazfit T-Rex -älykello (47 mm)

  • Kestävä urheilukello
  • Rannesykemittaus ja GPS-paikannus
  • Akkukesto 20 päivää

Iskunkestävä Xiaomi Amazfit T-Rex -älykello vaativaan käyttöön. Sykemittaus ja GPS-paikannus. Sopii urheilijalle, jota ohjaavat tiukat tavoitteet.

Kestävä Xiaomi Amazfit T-Rex -älykello

Tukevarunkoinen Xiaomi Amazfit T-Rex -älykello ei hätkähdä rajuakaan menoa. Kellon kupera rakenne suojaa iskuilta ja tärähdyksiltä. Amazfit T-Rex on vesitiivis 50 metrin syvyyteen asti, eikä se pelkää suolavettä, +70° hellettä eikä -40° pakkasta. Kello täyttää peräti 12 USA:n armeijan kestävyysstandardia.

Tyylikäs älykello, jossa rannesykemittaus ja GPS-paikannus

Xiaomi Amazfit T-Rex -kellon jämäkkä muotoilu henkii kestävyyttä. Neljän metallipainikkeen ansiosta kello on helppo ja miellyttävä käyttää. Älykellossa on tarkka BioTracker-rannesykemittaus ja GPS-paikannus. Se mittaa kuljettua matkaa, etäisyyksiä ja nopeutta. Xiaomi Amazfit T-Rex -älykellossa on tuki useille liikuntamuodolle, mm. juoksulle, pyöräilylle, uinnille ja fitness-harjoittelulle.

Akkukesto jopa 20 päivää

Kello akkukesto on huippuluokkaa. Yhdellä latauksella Xiaomi Amazfit T-Rex -kellon akku tarjoaa virtaa jopa 20 päiväksi. Satelliittiseuranta, rannesykemittaus, näytön kirkkaus ja Bluetooth-yhteyden käyttö vaikuttavat akkukestoon. Mutta jopa jatkuvassa GPS-seurannassa kellosta riittää virtaa 20 tunnin lenkkiin. Joten Amazfit T-Rex sopii hyvin ultrajuoksijan tai -pyöräilijän ranteeseen.

Lue puhelimen ilmoitukset Xiaomi Amazfit T-Rex -älykellon näytöltä

Liikuntatietojen lisäksi Amazfit T-Rex tarjoaa näytöllä tärkeät ilmoitukset sekä viestit Android- ja Apple-puhelimista. Kello muistuttaa myös liiallisesta istumisesta ja muistuttaa liikunnan tarpeesta. Älykellossa on Huami-PAI-terveydenseurantajärjestelmä, joka ohjaa kohti terveellisempiä elämäntapoja ja antaa vinkkejä hyvinvointiin.

4,12 €/kk
yhteensä 148,32 €sis. alv 24 %

Maksuaika

4,12 €/kk
36 kk
yhteensä 148,32 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä