1. Robotti-imurit
  2. Xiaomi
  3. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+

  • Matala ja hiljainen siivoaja
  • Imuroi ja pesee lattiat
  • Yhdellä latauksella jopa 240 neliön alan

Älykästä ja hiljaista siivoamista Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ -robotti-imurilla. Matala, tehokas ja kehittynyt robottipölynimuri ja lattioiden moppaaja. Yhdellä latauksella siivoaa jopa 240 neliömetrin huoneiston.

Tehokas ja älykäs Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro+

Tyylikäs, kiekon muotoinen ja poikkeuksellisen matala Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ on ahkera siivoaja. Vain 8,1 cm matala robottipölynimuri mahtuu sängyn ja sohvan alle. Imuroinnin lisäksi Mi Robot pesee lattiat irrotettavan moppausliinan sekä riittoisan 250 ml vesisäiliön avulla. Vettä riittää jopa 160 m2 moppaukseen.

Huipputehokas robotti-imuri HEPA-suodattimella

Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ poistaa lian, pölyn, roskat ja lemmikkien karvat huipputehokkaalla 3000 pascalin imuteholla. Pienimmätkin roskat imeytyvät 550 ml:n rikkasäiliöön. Imurin HEPA-suodatin suodattaa poistoliman kaikista allergeeneista, mukaan lukien siitepölyn ja homeitiöt. Suodatin on pestävä, joten sitä ei tarvitse vaihtaa niin usein.

Navigoi läpi huoneiden huonekaluja väistellen

Anturiensa ansiosta Mi Robot Vacuum -imuri liikkuu automaattisesti huoneiden ja kalusteiden mukaan. Infrapuna-anturin lisäksi imurissa on syvyysnäön mahdollistava ToF 3D-kamera, jolla se mittaa esineiden sijainnin ja etäisyyden. Robotti-Imuri ei putoa portailta ja ylittää jopa 2 cm:n kynnykset ja maton reunat. Jos imuri kuitenkin jää jumiin, se pyytää apua puhelinsovelluksella

Xiaomi Mi Robot Vacuum 2 Pro+ tottelee ääntäsi

Vain 65 dB:n käyntiäänensä ansiosta Mi Robot Vacuum 2 Pro + on perinteistä pölynimuria hiljaisempi. Puhelinsovelluksella määrität alueet, johon Mi Robot Vacuum 2 Pro+:lla ei ole menemistä. Jos robotti-imuri kuitenkin eksyy keskelle lasten leikkejä, lelut tai näiden pienet osat on helppo poistaa imurin rikkasäiliöstä. Automatisoidun imuroinnin lisäksi ohjaat imuria myös Alexa- sekä Google Assistant -ääniohjauksella.

8,30 €/kk
yhteensä 298,80 €norm. 369,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

8,30 €/kk
36 kk
yhteensä 298,80 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.