Alepäivät 18.6.-4.7
  1. Robotti-imurit
  2. Xiaomi
  3. Xiaomi Roborock S6 Pure -robottipölynimuri
Xiaomi Roborock S6 Pure -robottipölynimuri

Xiaomi Roborock S6 Pure -robottipölynimuri

  • Tehokas robotti-imuri
  • Moppaa myös lattiat
  • Lataa itsensä vaikka kesken siivouksen
13,86 €/kk
yhteensä 498,96 €sis. alv 24 %

Maksuaika

13,86 €/kk
36 kk
yhteensä 498,96 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä

Tehokkaassa Xiaomi Roborock S6 Pure -robottipölyimurissa on myös vesisäiliö ja moppaustoiminto. Se siivoaa lattiat itsenäisesti ja kiertää esteet.

Tehokas Xiaomi Roborock S6 Pure

Tyylikäs Xiaomi Roborock S6 Pure on väsymätön siivoaja, joka käynnistyy nappia painamalla tai puhelimella ohjattuna. Puhelinsovelluksella ajastat robotti-imurin siivoamaan kun sinulle sopii, eikä Roborock pyöri jaloissa. Sovelluksella asetat myös rajat siivoukselle, mihin ja merkitset kodistasi paikat, minne imurilla ei ole asiaa.

Erinomainen lopputulos ja poistoilman HEPA-suodatin

Xiaomi Roborock S6 Pure löytää lian, pölypallot, hiukset, roskat sekä lemmikkien karvat piiloistaan. 1350 kierrosta minuutissa pyörivä harja siivoaa roskat lattialta ja 15000 kierrosta minuutissa pyörivät moottorin siivekkeet imevät roskat rikkasäiliöön. Imuri tunnistaa erilaiset lattiatyypit, mm. parketin, puulattian ja matot, ja muuttaa imutehoaan pinnan mukaan. HEPA-suodatin suodattaa 95 % poistoilmasta, joten kotisi pysyy puhtaana ja sisäilma raikkaana.  

Xiaomi Roborock S6 Pure myös moppaa lattiat vedellä

Imuroinnin lisäksi Xiaomi Roborock S6 Pure pesee lattiat vedellä. Irrotettava moppausliina ja 180 ml vesisäiliö takaavat puhtaan jäljen. Vesipesun kosteuden voit määritellä itse sopivaksi. Älykkään lataustoimintonsa ansiosta Roborock S6 Pure jatkaa siivousta siihen, mihin on jäänyt. Ladattava akku takaa jopa 3 tunnin siivouksen. Akun tyhjentyessä se osaa mennä lataustelakkaan latautumaan, jonka jälkeen se viimeistelee kesken jääneen siivouksen.

Helppo käyttää ja todella helppo huoltaa

Lasermittauksen ja älykkään havainnoinnin avulla Xiaomi Roborock S6 Pure piirtää kartan ympäristöstään. Imuri tietää tarkkaan missä mennään ja minne seuraavaksi on mentävä. Roborockia on helppo käyttää ja vielä helpompi huoltaa. Imurin rikkasäiliö on helppo tyhjentää ja huuhdella, etkä tarvitse edes hankalia pölypusseja. Myös HEPA-suodattimen voit huuhdella pelkällä vedellä.