1. Älykellot
  2. Xiaomi
  3. Xiaomi Watch S1 -älykello
Xiaomi Watch S1 -älykello, Musta
Xiaomi Watch S1 -älykello, Musta
Xiaomi Watch S1 -älykello, Musta
Xiaomi Watch S1 -älykello, Musta
Xiaomi Watch S1 -älykello, Musta
Xiaomi Watch S1 -älykello, Musta
Xiaomi Watch S1 -älykello, Musta
Xiaomi Watch S1 -älykello, Musta

Xiaomi Watch S1 -älykello, Musta

  • Klassisen tyylikäs älykello
  • Kirkas 1,43” näyttö ja 12 päivän akkukesto
  • Kellossa suomenkielinen valikko

Xiaomi Watch S1 on klassisen tyylikäs älykello, jolla seuraat urheilusuoritustasi. Selkeällä ja aina päällä olevalla AMOLED-näytöllä varustettu älykello mittaa sydämen sykettä, happisaturaatiota sekä unta. Tehokkaan akkunsa ansiosta Watch S1 toimii yhdellä latauksella jopa 12 päivää.

Kirkas ja aina päällä oleva 1,43” AMOLED-näyttö

Tyylikkäässä Xiaomi Watch S1 -älykellossa on kirkas näyttö, johon valitset jokin yli 200 kellotaulusta. Xiaomi Watch S1:n tarkka 1,43 tuuman värikylläinen AMOLED-näyttö kertoo tiedot selkeästi. Aina päällä olevaa näyttöä luet helposti jopa kirkkaassa auringonpaisteessa.

Xiaomi Watch S1 sopii tyyliisi konttorilla ja kuntosalilla

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja mukana tulevat nahkaiset sekä fluorikumiset rannekkeet tekevät Xiaomi Watch S1 älykellosta klassisen. Kellon lasipinta on kestävää naarmuuntumatonta safiiria, joten harrasta mitä haluat kello ranteessa.

Tarkka rannesykemittaus, happisaturaation sekä unen seuranta

Sporttisen älykellon sisältä löydät kattavasti eri toimintoja, jotka helpottavat urheilusuorituksen seuraamista. Xiaomi Watch S1 seuraa mm. veren happisaturaatiota, joka on keskeisessä roolissa hyvinvoinnissa. Lisäksi kellossa on tarkka sykkeen seuranta, jolla seuraat myös lepoa ja palautumista. Watch S1 seuraa unenlaatua ja stressitasoa, ja se analysoi kehon toimintaa.

Vesitiivis älykello tukee jopa 117 eri liikuntamuotoa

Monipuolisesta lajivalikoimasta löytyy tuki jopa 117 lajille. Mukana on 17 ammattilaistilaa, kuten triathlon, uinti ja intervalliharjoittelu sekä 100 yksityiskohtaisempaa liikuntamuotoa, kuten juoksu, kävely, kuntosali, jooga, palloilulajit sekä talviurheilulaji. Xiaomi Watch S1 on vesitiivis 5 ATM -tason mukaisesti, joten se sopii uintiin sekä sukeltamiseen aina 50 metrin syvyyteen asti.

Xiaomi Watch S1 -älykellossa on jopa 12 päivän akkukesto

Kaksitaajuuksinen GPS-paikannus mittaa tarkasti kuljetun matkan ja NFC:llä teet nopeat ja turvalliset lähimaksut. Älykkäiden algoritmien ja tehokkaan akkunsa ansiosta Xiaomi Watch S1:ssä riittää virtaa jopa 12 päiväksi ja kello on helppo ladata magneettisella latausalustallaan. Vain 52 grammaa kevyttä kelloa on mukava käyttää treenatessa ja jopa nukkuessa.

149,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €

Väri

Musta
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja