Keskittämisetu: DNA Liikkuva 4G 100M

Keskittämisetu: DNA Liikkuva 4G 100M

Liikkuva laajakaista
tabletille, mokkulalle, läppäriin

EU-datapaketti 
26 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Nopeus jopa 100 Mbit/s

 

Huom. Olet oikeutettu asiakasetuun, jos sinulla on DNA:lta puhelinliittymä. Puhelinliittymän tulee olla laskutusliittymä. Lankaliittymistä etuun oikeuttaa Kotiluuri-liittymä. Jos et ole oikeutettu etuun, tilaus ei mene läpi ja ilmoitamme sinulle asiasta SMS-viestillä.

Minne menetkin, ota netti mukaan! DNA Liikkuva 4G 100M -liittymällä käytät nettiä huoletta niin tabletissa kuin mokkulalla, kotona ja mökillä. Nopeus on jopa 100 Mbit/s, nettiä riittää useammallekin käyttäjälle samaan aikaan. Kk-hintaan sisältyy rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Mukana tulee 26 Gt/kk EU-datapaketti.

Nopea 4G-netti kaikille laitteille. Sisältää EU-datapaketin.

Liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Muissa EU/ETA-maissa kuukausimaksu sisältää 26 Gt/kk tiedonsiirtoa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. 4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa.

Tilaukseen sovelletaan DNA Liikkuva laajakaista erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

Edullinen myös reissussa

Ota netti mukaasi reissulle: takapenkille, lomamatkalle, koneeseen tai veneeseen. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto muissa EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Lue lisää EU-roamingista.

DNA Netti -asiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n liikkuva laajakaista, saat huikeita etuja mm. DNA TV -tilauksesta. Lue lisää

17,99 €/kk (24 kk)
Jatkossa 24,90 €/kk
Ei määräaikaa
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
17,99 € (24 kk)
Jatkossa 24,90 €/kk
Ei määräaikaa.
Avausmaksu 6,90 €