Tunnistautumispalvelussa on väliaikainen häiriö. Pahoittelemme tilannetta.

Tietokoneen näytöt

Tietokoneen näyttö teräväpiirto- tai 4K-tarkkuudella, pelaamiseen sopivat pelinäytöt tai kaarevat pelinäytöt. DNA:n valikoimasta löydät sopivan näytön tarvitsemillasi ominaisuuksilla.

Rajaa tarkemmin

Tuotemerkki

Saatavuus

Näytön koko

Uusimmat ensin
Ei hakuosumia

Tietokoneen näyttö parhaaseen hintaan

Tietokoneen näyttö sopii erinomaisesti kotitoimistolle. Tietokoneen ulkoisen näytön kanssa on miellyttävämpi työskennellä. Liitä näyttö joko pöytäkoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen ulkoiseksi näytöksi, Full HD-, QHD- tai 4K UHD -tarkkuudella. Pelinäytöt tarjoavat tarkat värit mm. graafiseen suunnitteluun sekä luonnollisesti nopeatempoisiin peleihin.

Millainen näyttö tietokoneelle: Full HD- vai 4K-näyttö, 144 Hz:n näyttö vai 240 Hz:n näyttö?

Jos työkalusi on Word ja Excel, sinulle riittää hyvin Full HD -resoluutiolla varustettu tietokoneen näyttö. Jos töiden lisäksi haluat katsella elokuvia, kannattaa valita huomattavasti tarkempi 4K UHD -näyttö. Jos taas etsit pelinäyttöä, mitä isompi virkistystaajuus on, sitä tarkempi näyttö on. 144 hertsin näyttö tarkoittaa, että kuvaruutu päivittyy 144 kertaa sekunnissa. Ammattipelaajat suosivat jopa 240 Hz:n pelinäyttöä.

Millainen on sopiva pelinäyttö?

Virkistystaajuuden lisäksi huomioi kuinka nopea on pelinäytön vasteaika eli kuinka nopeasti näyttö päivittää kuvan eri osia. Kaareva pelinäyttö upottaa sinut keskelle toimintaa ja näytön reuna on yhtä lähellä kuin näytön keskikohta. Lisäksi pelinäytön tulee toimia osana pelikonettasi, joten kannattaa varmistaa, onko pelinäyttö AMD FreeSync- vai Nvidian G-Sync -yhteensopiva. Niiden avulla saat laitteistostasi kaikki tehot irti, eikä pelimenestys ole enää laitteista kiinni.

Tilaa tietokoneen näyttö edullisesti DNA:lta

Osta tietokoneen näyttö edullisesti DNA Maksuajalla. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat tietokoneen näytölle tai pelinäytölle nopean toimituksen.

Kaikki tuotemerkit